Audi onderhoud

U wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor de Audi -dealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Update 21-12-2021: vanwege de huidige coronamaatregelen bieden wij op dit moment tijdelijk geen haal- en brengservice aan.

Werkplaatsafspraak maken

Audi Lifetime Service

Aantrekkelijke onderhoudstarieven voor uw Audi van 5 jaar en ouder. Bij Audi willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als uw Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van 15% korting op onze onderhoudstarieven*. Lees er meer over of maak direct een werkplaatsafspraak!

Audi Lifetime Service Werkplaatsafspraak maken

Onderhoudsprijzen Audi

Bij Audi Centrum Doetinchem bieden wij u altijd inzicht in de kosten voor het beste onderhoud. Wij hanteren scherpe prijzen en mochten er onverwachts extra werkzaamheden bijkomen, dan zullen wij dit te allen tijde vooraf met u communiceren. Bekijk het kostenoverzicht per model op onze prijzenpagina. 

Audi onderhoudsprijzen bekijken

Audi werkplaatsacties

Het hele jaar door hebben wij interessante acties in onze werkplaats. Denk bijvoorbeeld aan een seizoenscheck voor slechts € 20, korting op accessoires, banden en wielensets. 

Bekijk onze Audi werkplaatsacties

Originele Audi onderdelen

Bent u als particulier of zakelijke klant op zoek naar originele Audi onderdelen? Dan bent u bij Audi Centrum Doetinchem, onderdeel van DAGO Autogroep aan het juiste adres. Wij hebben standaard een grote voorraad van Audi onderdelen beschikbaar en anders kunnen wij deze vaak binnen 24 uur leveren. Deze onderdelen kunt u bestellen en ophalen bij onze vestigingen in Aalten en Doetinchem.

Meer informatie

Audi APK slechts € 30

Bij Audi Centrum Doetinchem bedragen de kosten voor een APK standaard € 30. Kiest u ervoor om de APK in combinatie met onderhoud uit te laten voeren, dan is de APK zelfs gratis! Tijdens de APK controleren wij uw Audi op de belangrijkste eisen rondom veiligheid en milieu. 

Meer over de Audi APK keuring APK plannen

Audi bandenservice

De beste service voor uw banden vindt u bij Audi Centrum Doetinchem. Wij bieden de complete service aan. Hierbij kunt u denken aan de bandenwissel, de opslag in ons bandenhotel, balanceren en uitlijnen. Tevens bieden wij tegen gunstige tarieven nieuwe banden en wielensets aan. 

Audi bandenservice bekijken

Audi mobiliteitsservice

Pech onderweg is nooit leuk, maar met de mobiliteitsservice van Audi wordt u snel weer op weg geholpen! De mobiliteitsservice van Audi is 24/7 beschikbaar in Nederland en Europa. Indien u met pech te maken krijgt, neem dan contact op met de mobiliteitsservice. Benieuwd of u in aanmerking komt voor de gratis Audi pechhulp?

Meer informatie over de mobiliteitsservice

SCM auto alarm certificaat

Wanneer u de pech heeft, dat iemand het op uw auto voorzien heeft, dan wilt u daarop voorbereid zijn. Met een alarmsysteem dat goed functioneert en een verzekering die u helpt. Het is daarvoor van belang dat uw alarmsysteem als hij 3 jaar oud is, ieder jaar gekeurd wordt. Tijdens de keuring zullen wij controleren of uw alarm nog aan alle eisen voldoet en of het systeem nog naar behoren functioneert. Wij zijn een erkend SCM keuringsbedrijf en verstrekken alarmcertificaten wanneer het alarm aan de eisen voldoet. Ook bent u voor een voertuigvolgsysteem Mi50 bij ons aan het goede adres.

Meer informatie Afspraak plannen