Kopen incl. BTW

€ 112.586,-

Private leasen p/m v.a.

€ 1.672,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 1.455,-

Financieren p/m v.a.

€ 1.301,-

Sportiviteit gecombineerd met moderne luxe

Met de e-tron GT quattro heeft Audi nu ook een volledig elektrische sedan, naast de al bestaande SUV-modellen e-tron, Q4 e-tron en Q8 e-tron. De Audi e-tron GT quattro is de eerste elektrische Gran Turismo. De lagere vierdeurs-coupé combineert de sportiviteit van de toekomst met de sterke eigenschappen van Audi.  Zo bestaat het interieur uit moderne, hoogwaardige elementen en beschikt hij over de laatste features op het gebied van technologie. Natuurlijk is een GT dan ook nog zeer krachtig en sportief, waardoor veel rijplezier gegarandeerd is.

Toekomstig designicoon

Naast het interieur, is het exterieur ook uiterst modern vormgegeven. De brede wielbasis en uitgesproken wielkasten ondersteunen de kracht van de e-tron GT quattro. Over de volle breedte van de achterkant loopt de verlichtingsstrook, die matcht bij het karakter van de auto. Het donker gekleurde glazen panoramadak maakt het interieur voor het gevoel nog ruimtelijker.

Naast de reguliere e-tron GT quattro, heeft Audi direct alles uit de kast getrokken en een RS-versie gepresenteerd: de Audi RS e-tron GT. Dit model heeft nóg krachtigere prestaties: De twee elektromotoren zijn goed voor maximaal 440 kW. De RS e-tron GT sprint in 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een maximale WLTP actieradius van 472 kilometer. Het koppel bedraagt 830 Nm en de topsnelheid is 250 km/u.

e-tron GT (HK) (7)

Plan uw proefrit!

Ook zo benieuwd naar de kracht en de power van de Audi e-tron GT quattro? Twijfel dan niet langer en plan bij ons een proefrit in!

Indrukwekkende cijfers

Zoals een echte Gran Turismo betaamt is het model laag en breed, met een lange wielbasis. De e-tron GT is 4,96 meter lang, 1,96 meter breed en 1,38 meter hoog en heeft toch een bagageruimte van maar liefst 550 liter. De carrosserie is van koolstofvezel, aluminium en staal. De Audi e-tron GT accelereert in 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een begrensde topsnelheid van 245 km/u.

De batterij van de Audi e-tron GT ligt vlak in het chassis, daarmee heeft de vierdeurs coupé een laag zwaartepunt. Om de quattro looks te benadrukken heeft de e-tron GT een aflopende daklijn, forse wielkasten en schouders. Onder de gespierde flanken gaan 21 inch lichtmetalen velgen schuil, met 285/30 banden.

Stoere quattro-looks

e-tron GT (HK) (1)

Rijbereik

Met de 83,7 kWh-sterke netto accucapaciteit, beschikt de e-tron GT quattro over een WLTP-actieradius van 488 kilometer. Het koppel bedraagt 640 Nm. Daarnaast zorgt de voorsprong door techniek er in dit topmodel voor dat laden ongekend snel gaat. Laden kan van 11 kW wisselstroom (AC) tot 270 kW gelijkstroom (DC). De e-tron GT is uitgerust met een 800 Volt systeem, waarmee hij binnen 22 minuten is bijgeladen tot 80%. Bij de juiste snellader is de actieradius in 5 minuten vergroot met 100 kilometer.

Audi e-tron GT voorraad

Standaarduitrusting e-tron GT

Exterieur 

  • Raamlijsten in zwart
  • Panorama vast glasdak
  • LED voor- en achterlichten (met dynamische knipperlichten)
  • Grillomlijsting, onderzijde vóór- en achterbumper in Manhattangrijs
  • Buitenspiegels in carrosseriekleur

Interieur 

  • Airconditioning, volautomatisch met zonnestandafhankelijke regeling, gescheiden temperatuurinstelling 3-zone
  • Comfort interieurvoorverwarming / -ventilatie
  • Interieurelementen boven en onder in mono.pur
  • Sportstoelen (8-voudig elektrisch verstelbaar)
  • Bekleding leder/mono.pur

Infotainment

  • MMI navigatie plus
  • Audi virtual cockpit
  • Audi connect diensten (3 jaar)
  • Digitale radio-ontvangst (DAB)
  • Audi smartphone interface
  • Audi phone box

De e-tron GT Competition

Een nieuw topmodel van de e-tron GT dat zichzelf en andere elektrische limousines overtreft op het gebied van exclusiviteit en sportiviteit. Deze heeft een systeemvermogen van 350 kW/476 pk en is met zijn quattro ook goed voor een 83,7 kWh accupakket, waarmee hij tot wel 492 actieradius heeft (WLTP) Dankzij de slimme 800 Volt-technologie duurt het opladen van 5-80% bij een snellaadpunt slechts 22,5 minuten. 

Designpakket bicolor Audi exclusive

Audi exclusive introduceert Designpakket biocolor voor de e-tron GT en de RS e-tron GT. Hierdoor krijgt het interieur van deze twee auto's een extra tint wat meer uniek is en meer kleur bevat.  Deze unieke tint heeft te maken met de bicolor sierstiksels voor de uitstroomopeningen en lederdelen. De standaard kleur van het interieur is zwart en dit is goed te combineren met de keuze uit 4 kleuren genaamd: Karmesinrood, Calndulageel,  Alaskablauw en Iguanagroen. 

e-tron GT uitvoeringen

Gouden Stuurwiel Award

Tijdens de Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing is de Audi e-tron GT verkozen tot 'Mooiste auto van het Jaar'. Lezers van het magazine Auto Bild en de krant Bild am Sonntag gaven de e-tron GT de voorkeur boven 69 andere genomineerde auto's. Het uitgesproken, sportieve design van de e-tron GT is dus een bewezen succes te noemen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op via onderstaande button(s). Of bel 074-255 41 41.

U kunt zich ook inschrijven voor de e-tron GT nieuwsbrief via onderstaande blijf-op-de-hoogte button.