7 april 2021

Het aftellen is begonnen: op woensdag 14 april zal de elektrische Audi Q4 e-tron officeel onthuld gaan worden! Met de Q4 e-tron voegt Audi zijn eerste volledig elektrische SUV toe aan het compacte segment. Voorsprong door techniek is in dit geval ook van toepassing. Een vernieuwend design, nieuwe schermtechnologie en ongekend veel binnenruimte zult u bij de Q4 e-tron gaan ervaren. 

Volg de livestream

Middels een livestream is de onthulling van de Q4 e-tron 14 april vanaf 19:00 online te volgen. Belangrijke afgevaardigden van Audi waaronder CEO Markus Duesmann en Hildegard Wortmann (bestuurslid Verkoop en Marketing) zullen de livestream gaan presenteren. Dit gaan zij samen doen met o.a. acteur Regé-Jean Page, filmmaker Olivia Wilde en atleten Anna Gasser en Malaika Mihambo.

Wij houden u op de hoogte

Na de onthulling zullen wij u voorzien van de nieuwste informatie omtrent de Q4 e-tron. Denk hierbij aan prijzen, bestelmogelijkheden en uitvoeringen. Wilt u dit niet missen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Wij zorgen ervoor dat u de meest recente en relevante informatie in uw mailbox krijgt. 

 

Aanmelden Q4 e-tron nieuwsbrief Livestream volgen 14 april

Q4 e-tron nieuwsbrief

 
Audi Centrum Doetinchem, onderdeel van Autobedrijf DAGO houdt u graag op de hoogte omtrent de elektrische Audi Q4 e-tron. Wanneer wij updates ontvangen zullen wij dit met u communiceren. Hierbij kunt u onder andere denken aan prijzen, uitvoeringen, actieradius en de verwachte introductie. Meld u aan voor de nieuwsbrief en wij zullen u informeren!

Ik wil graag