Audi Centrum Doetinchem houdt u op de hoogte Q4 e-tron gepresenteerd

  • Audi
q4 e-tron

Q4 e-tron gepresenteerd

Vanaf 7 maart staat de Autosalon van Genève weer op het programma. Veel automerken, waaronder ook Audi, presenteren dan de nieuwste modellen en concepten. Zo ook de Audi Q4 e-tron. De Audi Q4 e-tron wordt een compacte SUV en het vermoeden bestaat dat deze tussen de Q3 en Q5 in komt te staan. Het is de bedoeling dat de Audi Q4 e-tron eind 2020 / begin 2021 zijn intrede doet op de markt. Dat is dus later dan de e-tron Sportback die dit jaar nog op de markt zal verschijnen.

Actieradius

Audi heeft op dit moment nog niets gecommuniceerd over de actieradius en/of het accupakket. Wel ligt het in lijn der verwachting dat de Q4 e-tron een minimale actieradius krijgt van 300 kilometer. Daarnaast mag u rekenen op een minimale batterijcapaciteit van 50 kWh. Andreas Mindt, Head Exterior Design bij Audi, wist eerder al te melden dat de Q4 e-tron sterk op de conceptversie lijkt.

Houd mij op de hoogte

Uiteraard kunnen wij u op de hoogte houden omtrent de Audi Q4 e-tron. Meld u hiervoor aan op onderstaand formulier en u ontvangt als eerste het laatste nieuws. Zo communiceren wij bijvoorbeeld direct de actieradius, batterijpakket, prijzen en andere specificaties met u.

 


Terug naar nieuwsoverzicht