24 juni 2021

Vers van de pers: de prijzen van de Q4 Sportback e-tron. De nieuwe elektrische Sportback is als 35 e-tron Launch edition per direct te bestellen vanaf € 50.345. Het absolute topmodel, de Q4 Sportback 50 e-tron quattro, is er vanaf € 66.865 als luxe Launch edition Advanced. De Q4 Sportback heeft ten opzichte van de eerder gepresenteerde Q4 een meerprijs van € 2.050. Die heeft namelijk een vanafprijs van € 48.295 en is reeds gearriveerd bij Audi Centrum Doetinchem. Hiermee kunt u ook een proefrit plannen. 

Net als de Q4 start ook de Sportback met de luxe Launch editions. Deze komen beschikbaar met drie verschillende accupakketten, namelijk 35 e-tron, 40 e-tron en 50 e-tron quattro. De 35 e-tron heeft een 125 kW / 170 pk sterke elektromotor en is voorzien van een 52 kWh-accupakket. De 40 e-tron die later komt krijgt een actieradius van 500-kilometer volgens WLTP en heeft de beschikking over een 77 kWh accupakket. Het vermogen bedraagt 150 kW oftewel 204 pk. Het absolute topmodel, de Q4 Sportback 50 quattro krijgt de beschikking over maar liefst 220 kW / 299 pk. Hiermee kunt u accelereren van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden. Eind september kunt u de eerste Q4 Sportback modellen in onze showroom zien staan!

Prijslijst downloaden Informatie ontvangen

Proefrit

Een proefrit maken in de Sportback is helaas nog niet mogelijk. Wel hebben wij het goede nieuws dat u in de huidige Q4 een proefrit kunt plannen. Zo kunt u qua rijbeleving alvast wennen aan de elektrische Q4! Mocht u per se willen wachten totdat de Q4 Sportback e-tron is gearriveerd, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zodra de Sportback is gearriveerd zullen wij u informeren!

Proefrit plannen in de Q4

Bestellen en zelf samenstellen!

Nog leuker: u kunt de Q4 Sportback e-tron ook naar uw eigen wensen samenstellen! Dat kan vooraf al via de online configurator op de website van Audi en natuurlijk in onze Audi-showroom. Wij beschikken namelijk over een unieke configuratieruimte waar wij de Q4 Sportback tot in detail met u kunnen samenstellen. Indien gewenst kunt u de Q4 ook geheel in 3D-beelden bekijken. Roel Huizinga en Tim Heinst zijn onze Audi-adviseurs, zij zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen en helpen u natuurlijk graag op weg. 

Zelf samenstellen en configuratie delen

Op de website van Audi kunt u de Q4 Sportback e-tron alvast naar wens samenstellen. Na de configuratie verschijnt er een code en die kunt u met ons delen. Met de configuratiecode kunnen wij namelijk heel eenvoudig uw Q4 Sportback erbij pakken en op basis daarvan een offerte maken. Ook kunnen wij uw samengestelde Q4 Sportback in onze configuratieruimte openen en deze met u doorlopen. Wij voorzien u graag van een passend advies! 

Q4 Sportback samenstellen Configuratiecode delen

Info | Offerte | Configuratiecode | Afspraak

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Kunnen wij u helpen?