Audi Centrum Doetinchem houdt u op de hoogte Uitnodiging heropening Audi showroom

  • Audi

Uitnodiging heropening Audi showroom

Oude adres, nieuwe uitstraling

De showroom van Audi Centrum Doetinchem is geheel vernieuwd. Na een grondige verbouwing kunt u het merk Audi nog intenser komen ervaren. Wij nodigen u uit om met ons te proosten tijdens de feestelijke heropening. De heropening vindt plaats op vrijdag 5 juli van 17:00 tot 21:00!

Exclusieve wijnproeverij

Ervaar de heerlijke wijnen tijdens een proeverij van Bodegas Salentein, opgericht door zakenman en visionair Mijndert Pon. Wij zorgen uiteraard voor prachtige hapjes, passend bij de wijnen. Daarnaast laat Chocolaterie Magdalena uit Vierakker u kennismaken met haar verrukkelijke bonbons en chocolade.

Bewonder onze noviteiten

Onze nieuwe showroom heeft een speciale afleverings-unit en een nieuwe belevingsruimte. Uw nieuwe Audi kunt u naar eigen wens samenstellen, in een driedimensionale omgeving.
Waar wilt u heen: de woestijn, het 24 uur circuit van Le Mans of de maan?

Demonstratie high-tech inbouwmogelijkheden

Wij demonstreren de vele inbouwmogelijkheden, zoals multimedia, alarmsystemen, ruittinten en wrapping van de Audi-modellen. Inbouw is ook achteraf mogelijk, om uw huidige Audi nog comfortabeler en persoonlijker te maken.

Ontvang een cadeautje

Uiteraard laten wij u niet met lege handen naar huis gaan, u ontvangt van ons een leuke attentie die u in uw Audi kunt gebruiken. Graag tot ziens op vrijdag 5 juli!

Video heropening Audi showroom

Bekijk alvast onderstaande video om een eerste indruk te krijgen van de vernieuwde Audi showroom!

Volgens de nieuwste Audi richtlijnen, klaar voor de toekomst!


Terug naar nieuwsoverzicht