21 september 2020

Een van 's werelds grootste voetbalclubs kiest voor duurzame mobiliteit. FC Bayern München is de eerste internationale voetbalclub waarvan de spelers in elektrische auto's gaan rijden. De spelers van Der Rekordmeister van Duitsland hebben onlangs de Audi e-tron modellen in ontvangst genomen. Een tijd terug installeerde Audi al een een grote hoeveelheid laadpalen op het trainingscomplex van de club.

FC Bayern München en Audi werken inmiddels al weer vele jaren samen. Begin dit jaar is de samenwerking zelfs verlengd tot 2029. Een belangrijk speerpunt in de samenwerking is de strategische samenwerking op elektrificatie en innovatieve marketingconcepten. Met de grotendeelse elektrificatie van het wagenpark is een belangrijke mijlpaal bereikt. In totaal zijn er 19 Audi e-tron modellen overgedragen aan de selectie van Bayern. 

Excelleren en accelleren in de e-tron

De kans is groot dat we binnenkort Leroy Sané, (superster en snelheidsduivel) niet alleen op het veld zien excelleren en accelleren, maar ook buiten het veld in de Audi e-tron. De Audi e-tron accelereert in maximaal 6,8 seconden van 0 naar 100 km/u waar Sané een snelheid van 35,48 km/u aantikt. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge van Bayern is in ieder geval content met de samenwerking en geeft aan dat de samenwerking veel verder gaat dan alleen normale sportsponsoring. 

Wilt u dit jaar nog een Audi e-tron rijden?

Ook voor u is het nog mogelijk om dit jaar een Audi e-tron te rijden. Wij hebben de e-tron groots in kunnen kopen waardoor u het elektrische model nog tegen slechts 8% bijtelling kunt rijden. De e-tron 50 edition is te rijden vanaf € 295 bijtelling per maand. De e-tron 50 Sportback daarentegen is leverbaar vanaf € 65.100 of € 317 bijtelling per maand. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Roel Huizinga en Tim Heinst helpen u graag!

 

Kiest u ook voor duurzame mobiliteit? Wij helpen u graag!