Audi Centrum Doetinchem houdt u op de hoogte e-tron sportback gepresenteerd

  • Audi
e-tron sportback

e-tron sportback gepresenteerd

Audi breidt e-tron programma uit met e-tron Sportback

Audi breidt het programma van de e-tron uit met de e-tron Sportback. De Audi e-tron Sportback is vergelijkbaar met wat de Audi Q8 en Q7 zijn. Een wat sportievere variant dus. Naar alle waarschijnlijkheid komt de e-tron Sportback eind 2019 op de markt. Maar er is meer, de e-tron krijgt ook een ‘kleiner broertje’, namelijk een compacte e-tron SUV. Een kleinere variant van de huidige Audi e-tron.

e-tron Sportback specificaties

  • Maximale actieradius van 500 kilometer
  • Van 0 naar 100 km/h in 4,5 seconden
  • Maximaal vermogen: 320 kW

e-tron SUV

In maart staat de Autosalon in Genève weer op het programma. Naar alle waarschijnlijkheid brengt Audi dan een concept-auto uit die meer dan een concept is. Andreas Mindt, Head Exterior Design bij Audi heeft bevestigd dat we dan een kleinere e-tron SUV kunnen verwachten. Deze compacte elektrische SUV zal op het MEB-platform gebouwd worden. Hier worden de elektrische modellen van de ID. Familie van Volkswagen ook op gebouwd. Dit platform is speciaal voor de elektrische modellen gebouwd.

etron suv

e-tron GT concept

Het huidige concept van de e-tron GT zal niet veel afwijken van het definitieve productiemodel. De Audi e-tron GT komt in 2020 op de markt.

 


Terug naar nieuwsoverzicht