17 februari 2021

De orderboeken zijn definitief geopend waardoor de Audi e-tron GT vanaf vandaag officieel te bestellen is bij Audi Centrum Doetinchem! Vorige week berichtten wij u al over de definitieve prijzen en exclusieve e-tron GT edition Zero en edition Zero Competition en daar kregen wij vele positieve reacties op. Wij zijn dan ook blij dat wij de e-tron GT definitief met u samen kunnen stellen en bestellen. Per vandaag zijn de volgende uitvoeringen beschikbaar:

Audi e-tron GT

Het klinkt haast oneerbiedig, maar zo bedoelen we het uiteraard niet. De 'standaard' e-tron GT is te bestellen vanaf € 104.895 en heeft een vermogen van 350 kW oftewel 476 pk. De accu is net als de andere uitvoeringen 93 kWh. Wij hebben de (financiële) cijfers ervan voor u op een rijtje gezet:

 • Netto catalogusprijs exclusief BPM en BTW: € 85.372
 • Fiscale waarde inclusief BPM en BTW: € 103.300

Audi e-tron GT edition Zero

Van de Audi e-tron GT Zero en Zero Competition is de oplage zeer beperkt, dat maakt de auto natuurlijk ook exclusief. Deze heeft net als de 'standaard' uitvoering de beschikking over 350 kW / 476 pk. De e-tron GT Zero en Zero Competition is er vanaf € 127.995.

 • Netto catalogusprijs exclusief BPM en BTW: € 104.463
 • Fiscale waarde inclusief BPM en BTW: € 126.400

Audi RS e-tron GT

Indien u de maximale sportiviteit wenst, dan is er de RS e-tron GT. Deze heeft een vermogen van maar liefst 440 kW / 600 pk. Met de overboost is dit ook nog eens uit te breiden naar 646 pk! De RS e-tron GT is nu bij Audi Centrum Doetinchem te bestellen vanaf € 146.295.

 • Netto catalogusprijs exclusief BPM en BTW: € 119.587
 • Fiscale waarde inclusief BPM en BTW: € 144.700
 
Prijs- en optielijst downloaden Offerte aanvragen

Ons Audi-team staat voor u klaar!

Uw eigen e-tron GT samenstellen

En deel uw samengestelde e-tron GT met ons!

Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om de Audi e-tron GT op de website van Audi geheel naar eigen wens samen te stellen. Nadat u de auto succesvol heeft samengesteld ontvangt u van Audi een configuratiecode. Deze configuratiecode kunt u met ons delen zodat wij op basis van uw samengestelde e-tron GT uitvoering een offerte uit kunnen brengen. Ook kunnen wij de configuratie in onze unieke 3D-ruimte openen zodat we deze samen nog eens kunnen doorlopen. Op basis daarvan kan onze Audi-specialist nog met goede aanvullingen / tips komen. 

Audi e-tron GT samenstellen: dat kan hier

Audi RS e-tron GT samenstellen: dat kan hier

Audi e-tron GT naar wens samenstellen Configuratiecode delen

Offerte aanvragen / Configuratiecode delen

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Wij staan voor u klaar!

Bij Audi Centrum Doetinchem hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. Wij staan dan ook voor u klaar om u alles te vertellen over de Audi e-tron GT. Natuurlijk stellen wij de e-tron GT ook graag met u samen en voorzien wij u van een voorstel op maat. Neem dan ook gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen met de e-tron GT. Wij plannen graag een afspraak zodat we in alle rust in onze unieke 3D-configuratieruimte de Audi e-tron GT door kunnen nemen. 

* Indien een showroombezoek gepland kan worden, dan vindt dit uitsluitend plaats volgens de geldende coronamaatregelen

Feiten & cijfers e-tron GT

Keuze uit de volgende kleuren

Met betrekking tot het exterieur van de e-tron GT heeft u de keuze uit de volgende kleuren:

 1. Ibiswit
 2. Kloretzilver metallic
 3. Kemoragrijs metallic
 4. Suzukagrijs metallic
 5. Daytonagrijs pareleffect
 6. Mythoszwart metallic
 7. Tangorood metallic
 8. Ascariblauw metallic
 9. Tacticalgroen metallic
Mocht uw gewenste kleur er niet tussenstaan, wees dan niet ongerust. Bij Audi heeft u ook de mogelijkheid om de kleur naar eigen wens in te vullen! Zo heeft u altijd dé kleur naar uw wens.

Inbegrepen in de prijs

 • 2 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking
 • 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (tot maximaal 160.000 kilometer)
 • Door Audi voorgeschreven onderhoud en de wettelijk verplichte APK-keuringen voor een periode van max. 6 jaar of 180.000 km (hetgeen het eerst bereikt wordt), uit te voeren door een Nederlandse Audi servicepartner naar keuze.

e-tron GT kleuren

RS e-tron GT kleuren