Audi Centrum Doetinchem houdt u op de hoogte De nieuwe Audi e-tron Sportback

  • Audi
audi e-tron sportback

De nieuwe Audi e-tron Sportback

Met de nieuwe Audi e-tron Sportback wordt een nieuwe EV toegevoegd aan het modellengamma van het merk. Bij de aanschaf van deze nieuwe SUV Coupé bestaat de keuze uit twee vermogensvarianten. De e-tron Sportback is  zeer ruim. Hij is te herkennen aan het strakke design van een SUV en de stijlvolle trekken van een Coupé. De sterke topversie van 300 kW heeft een actieradius van maar liefst 446 km (WLTP). Compleet nieuw zijn de digitale matrix LED-koplampen. 

Lees alles over de e-tron Sportback

Nieuw: digitale matrix LED-koplampen

Voor het eerst te zien op de nieuwe Audi e-tron Sportback zijn de nieuwe digitale matrix LED-koplampen. Deze worden bediend via een chip met een miljoen microspiegels, die tot wel  5.000 keer per seconde kunnen bewegen.

E-tron Sportback zeer aerodynamisch

Het scherpe S line-exterieur en de innovatieve digitale buitenspiegels van de Audi e-tron Sportback realiseren een Cw-waarde van maar 0,25. De variabele luchtinlaten, ‘aero-wielen’ en vlakke wagenbodem komen de aerodynamica ook ten goede.

Keuze uit twee vermogensvarianten

De Audi e-tron Sportback 55 quattro is de krachtigste nieuwe SUV Coupé met een vermogen van 265 kW en een koppel van 561 Nm. Elke as heeft zijn eigen elektromotor. De Audi e-tron Sportback wordt daarnaast ook leverbaar als 50 quattro. Deze heeft een vermogen van 230 kW en een maximum koppel van 540 Nm.

Stijlvolle lounge

De e-tron Sportback heeft meer dan genoeg ruimte voor vijf personen. De inhoud van de bagageruimte bedraagt 615 liter. Het interieur beschikt over een strak design en innovatieve technologieën. Enkele opvallende elementen  zijn de Audi virtual cockpit en twee touch-displays. Een head-up display behoort tot de opties.

Altijd en overal verbonden

Standaard beschikt de Audi e-tron Sportback over de meest innovatieve features op het gebied van connectiviteit. MMI navigatie plus en DAB+ digitale radio zijn enkele voorbeelden. De LTE advanced module zorgt ervoor dat de data razend snel wordt overgezet. Een wifi-hotspot zit ook inbegrepen.

Car-to-X-diensten helpen u o.a. bij het vinden van een beschikbare parkeerplaats en lichten u in over verkeerslichtinformatie. Middels de myAudi app kunt u uw smartphone verbinden met de auto.

Aanmelden - Als eerste op de hoogte van de nieuwe Audi e-tron Sportback

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht