27 mei 2021

De afgelopen weken kregen van veel klanten de vraag 'wanneer de Audi Q4 50 e-tron quattro te bestellen is, en welk prijskaartje daar aan gekoppeld zit'. Per vandaag, 27 mei, kunnen wij daar antwoord op geven! De Audi Q4 50 e-tron quattro is per direct te bestellen en heeft een vanafprijs van € 64.815. Met recht mag worden gesproken dat de 50 quattro het nieuwe topmodel binnen de Q4 e-tron line-up is. Het totale systeemvermogen (wellicht al bij u bekend) is maar liefst 299 pk oftewel 220 kW. In combinatie met de quattro vierwielaandrijving ervaart u sportiviteit, stabiliteit én ook heel belangrijk veelzijdigheid. De 50 quattro is verkrijgbaar in drie Launch editions.

Technische details Q4 50 e-tron quattro Afspraak | Offerte | Meer info

Niet één, maar twee elektromotoren

In tegenstelling tot de andere elektrische modellen heeft de 50 quattro niet één, maar twee elektromotoren. Op elke as bevindt zich een elektromotor. Om de efficiëntie van de auto te verhogen worden onder normale omstandigheden alleen de achterwielen aangedreven. Mocht u meer kracht of grip nodig hebben / of een andere rijstijl pretenderen, dan komt de elektromotor op de vooras ook in actie. Het totale systeemvermogen is maar liefst 299 pk en de Audi Q4 50 e-tron quattro accelereert in 6,2 seconden naar 100 km/u vanuit stilstand. De auto heeft een begrensde topsnelheid van 180 km/u.

 

Q4 50 e-tron quattro actieradius

Een vraag waarvan wij ons kunnen voorstellen dat deze leeft is natuurlijk de actieradius. Dankzij het 82 kWh accupakket heeft de Q4 50 e-tron quattro een maximale actieradius van 481 kilometer. Mede dankzij een slim systeem dat energie kan terugwinnen wordt de actieradius geoptimaliseerd tijdens het rijden. Snelladen is mogelijk tot 125 kW waardoor de mogelijkheid bestaat om in 10 minuten de actieradius met maar liefst 130 kilometer te vergroten. 

Prijs vanaf € 64.815

De quattro uitvoering van de Q4 is te bestellen vanaf € 64.815 en dit betreft een luxe Launch edition Advanced uitvoering. Hierin zit o.a. Matrix LED-koplampen, sportstoelen, Audi Virtual cockpit en MMI navigatie plus inbegrepen. De Advanced Plus uitvoering is daarenteg nog een slag luxer. Deze heeft de volgende extra's:

  • Panoramadak
  • Achteruitrijcamera
  • Adaptieve cruise control
  • Parkeerhulp plus 

Wilt u luxe en sportiviteit helemaal combineren? Kies dan voor de Q4 50 e-tron quattro Launch edition S Competition uitvoering. 

Info | Offerte | Afspraak

Zullen we een afspraak maken?

De Audi Q4 50 quattro e-tron is net als de overige uitvoeringen per direct te bestellen bij Audi Centrum Doetinchem. In onze showroom beschikken wij over een moderne én unieke configuratieruimte waarbij u de Q4 e-tron volledig naar wens kunt samenstellen. In combinatie met de 3D-mogelijkheden ziet u de Q4 e-tron levensecht voor u. 

Onze Audi-adviseurs, Roel Huizinga en Tim Heinst, maken graag een afspraak met u in de Audi-showroom. Zij vertellen u graag meer over de Q4 e-tron en staan uiteraard klaar om een offerte en configuratie naar wens te maken. 

Afspraak plannen

Showroomafspraak | Offerte | Meer info

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!