17 maart 2022

De vooruitstrevende toekomst van eletrisch rijden

De A6 Avant e-tron concept combineert de elegantie van een A6 Avant en de elektrische vooruitstrevendheid van Audi. Het geavanceerde PPE-platform maakt een actieradius van 700 kilometer mogelijk. Snelladen is een understatement bij een 270 kW laadpunt: in slechts 10 minuten laadt de A6 Avant e-tron concept 300 kilometer aan actieradius bij. 

De afmetingen van de nieuwe e-tron concept geven aan dat dit studiemodel in het luxe segment thuishoort. De A6 Avant e-tron concept is 4,96 meter lang, 1,96 meter breed en 1,44 meter hoog. Het model heeft een Cw-waarde van slechts 0,24. Omdat het model zo goed gestroomlijnd is, levert dit een riante bijdrage aan de actieradius. 

Blijf op de hoogte van al het nieuws rond dit nieuwe model. Klik op de button! 

Naar de modelpagina

Zoals u van een Avant gewend bent

Het design biedt wat u van Audi, quattro en de Avant-modellen gewend bent. Een lichte aflopende daklijn, een achterspoiler, korte carrosserie-overhang en 22 inch velgen die de quattro wielkasten vullen, benadrukken het Avant-silhouet. Het is duidelijk te zien dat het om een elektrisch aangedreven Audi gaat. De slanke digitale buitenspiegels en de gesloten singleframegrille benadrukken de e-tron stijl die u al eerder heeft kunnen zien bij de e-tron-reeks van Audi.

Geavanceerde lichttechnologie, PPE-platform & snelladen

Uiteraard wordt de A6 Avant e-tron een premium Avant met de nieuwst en beste lichttechnologie. De Digital Matrix LED-verlichting zorgen voor een perfecte lichtopbrengst in het donker en zal zich automatisch aan de situatie aanpassen.

Het speciaal voor elektrische aandrijving ontworpen PPE-platform staat voor laden met een ongekende snelheid en een grote actieradius. 

Alle toekomstige PPE-platform-modellen zullen beschikken over 800 Volt laadtechnologie. 10 minuten laden bij een 270 kW laadpunt is genoeg om de actieradius met 300 kilometer te verlengen.

Lees alles over de Audi A6 Avant e-tron concept op de modelpagina.

De details

Blijf op de hoogte van de Audi A6 Avant e-tron

 
Audi Centrum Doetinchem houdt u op de hoogte omtrent de A6 e-tron! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt als een van de eersten relevante informatie in uw mailbox.

Ik wil graag