Audi A1 allstreet: nieuwe naam, bekende look

De stoere A1 citycarver gaat vanaf heden door het leven als A1 allstreet. Een nieuwe naam die enkele wijzigingen met zich meebrengt, maar de vertrouwde looks en eigenschappen van de citycarver blijven behouden.

Ten opzichte van de A1 Sportback is de A1 allstreet het stoerdere broertje. Zo staat de allstreet 4 cm hoger op zijn wielen en is hij standaard voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen. Ook de bodembescherming, grote Singleframe-grille, contrasterende wielkasten en dorpels creëren een sterk en zelfverzekerd uiterlijk. Zijn stoere karakter wordt verder versterkt dankzij de keuze voor spiegelkappen in Manhattan grijs metallic of mythoszwart metallic en spoilerranden links en rechts op de voorbumper, weer uitvoerbaar in Manhattan grijs metallic of mythoszwart metallic.

Meer over de Audi A1 Bekijk onze A1 voorraad

13 mei 2022

Eén en al luxe

De Advanced edition is in Nederland de instapuitvoering, maar ondanks dat is deze A1 allstreet-uitvoering reeds compleet uitgevoerd. Deze rijke uitrusting wordt vertaald in de volgende opties: een S line dakspoiler, Audi virtual cockpit, Audi smartphone interface,  LED-achterlichten, 17 inch lichtmetalen velgen en een multifunctioneel driespaaks lederen stuurwiel. Op het gebied van veiligheid en comfort biedt de A1 allstreet Audi Pre sense front, cruise control, Lane departure warning en een snelheidsbegrenzer. 

Ruim aanbod TFSI-motoren

Audi biedt u de keuze uit drie krachtige en moderne TFSI-benzinemotoren. Het motorengamma begint met 70 kW/95 pk sterkte 25 TFSI-motor, gekoppeld aan een handgeschakeld 5-versnellingsbak. Daarnaast levert de 30 TFSI een vermogen van 81 kW/110 pk, waarbij u kunt kiezen tussen een handgeschakelde 6-bak of een 7-traps S tronic-automaat met dubbele koppeling. De krachtigste krachtbron is de A1 allstreet 35 TFSI. Deze topuitvoering biedt u 110 kW/150 pk, dankzij een doorontwikkelde viercilinder met af-fabriek een S tronic-automaat.

De prijslijst van de nieuwe A1 allstreet is nog niet bekend gemaakt. Deze zal richting de marktintroductie in juni volgen. Tot die tijd houden wij u graag op de hoogte.