Audi Q7 e-tron quattro Sportieve power bij minimaal verbruik

De nieuwe Q7 e-tron is nog steeds leverbaar met zowel een diesel- als benzinemotor en spurt in 6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Op deze modelpagina vindt u details over dit nieuwe topmodel. Voor meer informatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs!

Nu beschikbaar!

Met een vanafprijs van 92.325,- is de Q7 e-tron nu beschikbaar. De Premium Edition en Sport Edition voegen aantrekkelijke opties toe, zoals parkeerhulp plus, Audi connect, stoelverwarming vóór, ambienteverlichting en lederen bekleding.

Voor meer informatie of een proefrit afspraak, neem direct contact op via 0314-376363. Bekijk ook onze voorraad Audi Q7 e-tron.

Bekijk lease actie

De Q7 als plug-in hybrid

Onder de naam ‘Audi Q7 e-tron’ presenteerde Audi de Q7 als plug-in hybrid. Hoe lager de CO2-uitstoot, hoe lager de fiscale bijtelling voor privégebruik van een zakelijk aangeschafte auto. Ook hier bewijst de Audi Q7 e-tron quattro dat hij een topper is, want hij valt in de laagste categorie voor auto’s met verbrandingsmotor aan boord.

De Q7 e-tron combineert het vermogen van een elektromotor en benzine- of dieselmotor. Dankzij de 17,3 kWh sterke lithium-ion batterij kan de grote SUV ook tot 56 kilometer puur elektrisch rijden, geheel emissievrij! Gecombineerd bedraagt de totale actieradius wel 1.410 kilometer. Beide motoren leveren een significante kracht. De 3.0 TDI dieselmotor gecombineerd met de elektromotor levert tot wel 275kW / 373pk vermogen en een koppel tot wel 700Nm! Dit zorgt ervoor dat de grote SUV zich in zes seconden van stilstand naar de 100 kilometer per uur begeeft. Met een topsnelheid van 225 kilometer per uur is er over de prestaties van de Q7 e-tron geen discussie mogelijk: Die zijn subliem.

Ruimte en comfort in de Q7 e-tron

De Audi Q7 e-tron scoort goed op het gebied van luxe en comfort! Het optionele Adaptive Air Suspension systeem biedt een ultieme combonatie van comfortabel rijden en sportief rijgedrag. Audi zet tevens de nieuwe standaard in het segment met de Audi Virtual Cockpit en het nieuw ontwikkelde MMI-systeem. Het standaard MMI Navigatie Plus-systeem is eenvoudig te bedienen middels de MMI-touchpad of de simpele Voice Control functie. Het complete infotainmentsysteem van de nieuwe Q7 e-tron is geïntegreerd met het hybride managementsysteem. In hybride-mode kiest het systeem, bij gebruik van navigatie bijvoorbeeld, de meest energiezuinige routes.  Op die manier weet u zeker dat u niet snel bij de pomp of stekker staat.

De Audi Q7 e-tron quattro is binnenin de ruimste in zijn segment. De bagageruimte is 650 liter groot en met neergeklapte achterbank zelfs 1.835 liter. Designelementen zoals de wrap-around (de grote boog die om de bestuurder en voorpassagier heenloopt), de decoratielijsten en de doorlopende luchtroosters dragen bij aan het ruimtegevoel.

Verbruik Q7 e-tron

Omdat de elektromotor van de Q7 e-tron is gekoppeld aan een 8-traps tiptronic-transmissie realiseert de plug-in hybride SUV een extreem zuinig verbruik. Het theoretische verbruik is dan ook vastgesteld op 1,7 liter diesel per 100 kilometer. Oftewel een verbruik van bijna 59 kilometer op één liter diesel! Op het gebied van CO²-uitstoot scoort de Q7 e-tron het beste in zijn segment! Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging, laat de Q7 e-tron zich makkelijk manoeuvreren. De nieuw ontwikkelde vijflink-wielophanging vóór en achter bespaart meer dan 60kg gewicht ten opzichte van het vorige Q7 model. Dankzij het lagere zwaartepunt draagt deze ontwikkeling tevens bij aan de sportievere rij-eigenschappen.

Q7 e-tron primeur: Warmtemanagement-systeem

Nog een onderscheidend kenmerk van de Audi Q7 e-tron quattro is het standaard warmtemanagement-systeem met geïntegreerde warmtepomp; een systeem dat specifiek voor dit model is ontwikkeld. Het systeem gebruikt de ‘afvalwarmte’ die de componenten van de elektro-aandrijving opwekken en benut die vervolgens om het interieur van de Q7 e-tron quattro te verwarmen. Wereldwijd is Audi de eerste autofabrikant die deze technologie introduceert in een plug-in hybride serieproductie-auto.

Financier deze Audi Q7 e-tron quattro met een persoonlijke lening met 6,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Audi Q7 e-tron quattro direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Q7 e-tron quattro