De Audi Q7. Krachtig als altijd.

De audi Q7 is sterk vernieuwd en staat synoniem voor zelfverzekerheid op de weg. Pluspunten zijn de royale binnenruimte en het comfort waarmee gereisd kan worden. De Q7 is voorzien van de modernste technieken, waarmee het autorijden naar een nieuw niveau wordt getild: rolstabilisatie, vierwielbesturing, grote touchscreens, 48-Volt mild-hybride techniek, HD Matrix koplampen, luchtvering en grootlicht met laserfunctie. Het is allemaal mogelijk. 

Offerte ontvangen Proefrit plannen

Krachtige uitstraling

Aan de vooraknt valt de grote singleframe-grille direct op. De verticale spijlen zijn afhankelijk van uw keuze verchroomd of zwart. De dorpels zijn opnieuw vormgegeven en laten nu direct zien, dat de Audi Q7 ook buiten de gebaande paden zijn mannetje staat. Dankzij zijn quattro aandrijving en de grote bodemspeling is ruiger terrein namelijk geen enkel probleem. Andere highlights zijn de nieuwe koplampen en strip die de achterlichten met elkaar verbindt. 

Grote touchscreens met Audi Virtual Cockpit

Voorsprong door techniek is ook voorsprong in digitale techniek. In het interieur zijn twee grote touchscreens verwerkt en bij het drukken op een virtuele knop krijgt u voelbaar feedback. Door de grote schermen is het bedienen van de vele functies in het nieuwe m odel extra eenvoudig. Bij uitgechakeld contact valt het bovenste display vrijwel naadloos weg in de rest van het dashboard, wat een luxe uitstraling geeft. 

Benut alle praktische kanten

De Audi Q7 is alles behalve klein. Dat zie je aan de buitenkant, maar ook vooral ana de binnenkant. Een derde zitrij, waardoor de auto veranderd in een zevenzitter is optioneel beschikbaar. Is het nodig om veel spullen mee te nemen? Dan kunnen de achterbanken neergeklapt worden en wordt de laadruimte vergroot naar 2.050 liter. De kofferbakklep is elektrisch te bedienen en kan ook geactiveert worden met een beweging onder de achterbumper. Dat voorkomt dat boodschappentassen neergezet moeten worden en houdt je handen schoon in ieder jaargetijde. 

Audi SQ7 TDI en Audi Q7 TFSI e plug-in

De Q7 biedt voor ieder wat wils. Liever wat sportiever rijden? Kies dan voor het topmodel van de Q7 serie: de SQ7 TDI. Deze is uitgerust met een 435 pk sterke V8-TDI dieselmotor met twee turbo's en een elektrische compressor. In minder dan 5 seconden sprint u naar de 100km/u. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u. 

Plug-in rijden is ook mogelijk, met de Q7 TFSI e. Deze plug-in is voorzien van een innovatieve aandrijflijn, met 3.0 TFSI benzinemotor gecombineerd met een elektromotor. Dit systeem is samen goed voor 381 pk in het geval van de 55 TFSI e quattro. De 60 TFSI e quattro doet daar een schepje boven op met 456 pk. Het is ook mogelijk om puur elektrisch te rijden, tot een gemiddelde actieradius van 40 kilometer. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Een offerte ontvangen of meer informatie?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!