Audi Q8

De Audi Q8 heeft de ruimte van een SUV, gecombineerd met de sportieve carrosserielijn van een 4-deurs coupé. De Q8 is vanaf nu op de markt met een krachtige, maar ook zuinige 50 TDI motor met 210 kW/286 pk! Met deze motor wordt binnen 6,3 seconden een snelheid van maar liefst 100 km/u bereikt! 

  • Nu te zien en te beleven in onze showroom

Review nieuwe Audi Q8  Audi SQ8 bekijken

Audi Q8

Bekijk hieronder de officiële foto’s van de nieuwe Audi Q8.

Meest recente foto’s Audi Q8:

Audi Q8 exterieur

Wat opvalt is de lengte van de Audi Q8 met een lengte van 5,02 meter en een wielbasis van 3 meter. Verder lijkt het dat Audi het niet alleen laat bij het ‘indrukken’ van het dak. De voor- en achterzijde wijken namelijk af van die van de Q7. Aan de achterkant zit over de hele breedte een uitgesmeerde lichtbalk.

Audi Q8 interieur

Wat betreft het interieur zijn er ook vele interessante features. Voorin de Q8 is een nieuw bedieningspaneel aanwezig met grote touchscreens, aangevuld met een nog modernere variant van de Audi Virtual Cockpit en een head-up display dat werkt met augmented reality. Hierdoor worden de echte en virtuele wereld één.

Review Audi Q8

Bekijk hieronder de review van Autoweek over de nieuwe Audi Q8

Audi SQ8

In navolging van de Q8 komt er ook de sportieve variant, namelijk de Audi SQ8! De SQ8 krijgt waarschijnlijk een hybride aandrijflijn bestaande uit een 3.0 V6 diesel i.c.m 20 kWh elektromotor. Het totale vermogen zal rond de 470 pk liggen! De verwachting is dat de SQ8 een snelheid van 100 km/u bereikt in minder dan 5 seconden! Bekijk hieronder foto’s van dit sportieve model.

Q8