Audi A4 Avant

Nog ruimer, eleganter en sportiever. De nieuwe Audi A4 Avant is een fraaie verschijning en bovendien erg praktisch! Eén ding is zeker: De nieuwe Audi A4 Avant heeft veel te bieden. Zo is hij uit te rusten met de Audi Virtual Cockpit, Bang & Olufsen Systeem en sportieve accenten. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar.

2019 Audi A4 Avant

Nieuwe Audi A4 Avant motoren

Net als de Audi A4 Limousine zijn er voor de nieuwe A4 Avant diverse aantrekkelijke motoriseringen beschikbaar. Omdat de nieuwe A4 Avant zuiniger en efficiënter dan ooit is, voldoen ook de nieuwe motoren aan de scherpe CO²-normen. Bij de nieuwe Audi A4 Avant heeft u keuze uit maar liefst drie TFSI- benzinemotoren en vier TDI-dieselmotoren. Naast een toename in vermogen is het brandstofverbruik gemiddeld teruggedrongen met maar liefst 21%!

A4 Avant diesel

Audi stelt voor de A4 Avant een aantal uitstekende dieselmotoren beschikbaar. Zo heeft de populaire 2.0 TDI Ultra-motor een vastgesteld verbruik van 3,8 liter per 100 kilometer en een CO²-uitstoot van slechts 99 g/km. Deze 2.0 TDI motor is tevens leverbaar met 140kW / 190pk leverbaar!

TFSI-motoren

Ook op het gebied van benzinemotoren heeft u bij de nieuwe Audi A4 Avant keuze uit zeer sterke en efficiënte motoren. De 35TFSI en de 40TFSI zijn beiden volledig nieuwe 2.0 benzine motoren de 35 TFSI levert 110 kw/150 pk en de 40 TFSI levert 140 kw/190 pk.

Audi A4 Avant bagageruimte: Adembenemend

De nieuwe Audi A4 Avant biedt de meeste bagageruimte in zijn klasse. De basisruimte achterin de kofferruimte bedraagt maar liefst 505 liter, wanneer de achterbank neergeklapt biedt de nieuwe A4 Avant een ruimte van maar liefst 1.510 liter! De elektrische kofferruimte afdekhoes is standaard geleverd op de nieuwe A4 Avant en ook de elektrische achterklep is een standaard feature in deze nieuwe auto.

Comfort

Net als de nieuwe Audi A4 Limousine is ook de nieuwe A4 Avant uitgerust met de nieuwste systemen op het gebied van veiligheid en comfort. Zo is de nieuwe A4 Avant optioneel uit te rusten met een Audi Virtual Cockpit, die we reeds gezien hebben in de nieuwe Audi TT en Q7. Met die volledig digitale 12,3 inch instrumentenpaneel staat u direct in contact met uw Audi. De belangrijke informatie wordt naar wens op dit LCD-scherm getoond. Zo kunt u op uw instrumentenpaneel de navigatie bekijken, of het infotainment bedienen. Uiteraard is ook de klassieke weergave beschikbaar met snelheidsmeter en toerenteller op de normale plekken. De optionele Matrix LED-verlichting is één van de innovaties in de nieuwe A4 Avant die ervoor zorgen dat u als berijder zoveel mogelijk ontlast wordt. Het bekende MMI-systeem heeft een update ondergaan en dient vanaf heden als het centrale besturingssysteem vanuit het middenconsole. Daarnaast is de A4 Avant optioneel uit te rusten met een smartphone interface, waardoor uw voertuig direct in verbinding met uw smartphone staat.

Nieuwe veiligheidssystemen

Naast de comfortinnovaties binnenin de nieuwe Audi A4 Avant zijn er ook op het gebied van veiligheid grote slagen gemaakt. Dankzij de Predictive Efficiency Asisstant bespaart de nieuwe A4 Avant brandstof en de Active Lane Assist zorgt ervoor dat uw auto binnen de rijbaanmarkering blijft. Filerijden in de Audi A4 Avant vergt haast geen inspanning meer dankzij de Adaptive Cruise Control met stop & go inclusief file-assistent. De auto neemt diverse taken van de berijder over waardoor u zelf nauwelijks inspanning hoeft te leveren.

Andere innovaties zijn:

  • Parkeerassistentie
  • Cross traffic assist
  • Uitstapwaarschuwing
  • Collision avoidance assistance
  • Audi pre-sense systemen
  • Camera-gestuurde verkeersbordherkenning

Welke uitvoering kiest u?Audi A4 Avant

2019 Audi A4 Avant front

Onze voorraad Audi A4

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige A4 staan?

A4 Avant