Audi e-tron GT

Woensdag 28 november op de Autoshow van Los Angeles presenteert Audi hun nieuwe concept car. De Audi e-tron GT. Deze concept car is gebaseerd op twee eerdere concepten van Audi, de e-tron Sportback en de Elaine. De Elaine was een autonome versie van de e-tron Sportback. De GT die op de aankomende LA Autoshow wordt gepresenteerd moet in 2020 op de markt komen.

Prestaties

Audi beloofde eerder al dat de actieradius van de e-tron GT vergelijkbaar zal zijn aan die van e-tron. Dat komt uit op ongeveer 400 kilometer op een volle lading batterijen. De GT wordt geleverd met twee elektromotoren, eentje op de vooras en eentje op de achteras, met een gecombineerd vermogen van 434 kW (590 pk). Dit vermogen wordt via de quattro aandrijving naar alle vier de wielen gestuurd. Dit pakket zorgt er voor dat de e-tron GT in 3,5 seconde op de 100 km/u zit en in 12 seconde 200 km/u rijdt. De topsnelheid is begrensd op 240 km/u.

Afmetingen

De e-tron GT wordt 4,96 meter lang, 1,96 meter breed en 1,38 meter hoog. De carrosserie wordt vervaardigd uit koolstofvezel, aluminium en staal. De auto biedt 550 liter bagageruimte. 450 liter achterin en 100 liter voorin.

Teaservideo

Audi heeft een teaser video vrij gegeven.

Financier deze Audi e-tron GT met een persoonlijke lening met 6,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Audi e-tron GT direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Audi e-tron GT nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

e-tron GT