Audi A6 Fascinatie uit zich op vele manieren.

De nieuwe Audi A6 is uitgerust met de nieuwste motoren, versnellingen, verlichting en een nieuw infotainment systeem. Zowel de Audi A6 Limousine als de Audi A6 Avant zijn krachtiger, efficiënter en verfijnder dan ooit!  Het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Audi is een feit… De nieuwe Audi A6 is leverbaar vanaf € 58.650,-.

De nieuwe Audi A6 Limousine

Een stijlvolle auto met een elegant en nieuw design. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Audi A6 is er veel aandacht besteed aan efficiency. De toongaangevende innovaties worden gecombineert met de sublieme afwerking zoals u van Audi mag verwachten. De vooruitgang is vanuit elke hoek zichtbaar. De Audi A6 Limousine is een statement in de zakelijke markt, de snelste upgrade naar businessclass. De nieuwe A6 is daarnaast dynamischer dan ooit, voor een onovertroffen rijbeleving.

De nieuwe Audi A6 Avant

Ronduit veelzijdig, dat is de nieuwe A6 Avant. Hij imponeert met zijn ruime interieur, de modernste digitale technieken en een elegant uiterlijk met sportieve eigenschappen. Dankzij tal van innovatieve rijassistentiesystemen is deze station is opnieuw toonaangevend in het zakelijke segment.

Toonaangevende verlichting.

De nieuwe Audi A6 komt beschikbaar met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten. De lampen maken op twee manieren indruk: ze kennen een zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen en ten tweede laten ze de Audi A6 heerlijk breed ogen, doordat de focus van de koplamp units aan de buitenkant van de lamp ligt.

Fijne Ambiance

Kies voor ambienteverlichting in de nieuwe A6 en zorg zo voor een aangename interieurambiance. Lichtgeleiders benadrukken de vorm van dashboard en middenconsole en die van andere markante designstructuren. Er zijn dertig traploos dimbare tinten, in verschillende kleurstellingen.

MMI infotainment systeem

De A6 wordt standaard geleverd met het MMI navigatie systeem (10,1 inch scherm). Dit systeem is zelflerend, dat houdt in dat het voorkeuren van de gebruiker herkent en die voorkeuren gebruikt om suggesties te kunnen doen voor nieuwe bestemmingen. Optioneel is het MMI navigatie plus systeem (12,3 inch) te bestellen. Dit systeem bevat een Wi-Fi hotspot. Door de MMI touch response voelt het net alsof de gebruiker een smartphone bestuurt. Het systeem geeft haptische en akoestische feedback. Ook is het mogelijk om via spraak het navigatiesysteem te bedienen.

Motoren nieuwe Audi A6 Limousine en Avant

De nieuwe A6 Avant en Limousine is beschikbaar met krachtige benzine- en dieselmotoren, welke allemaal uitgerust zijn met de nieuwe Mild-Hybrid-technologie. Voor benzinerijders is er keuze uit een 245 pk sterke 2.0 TFSI en een 340 pk sterke zescilinder 3.0 TFSI. Wie voor diesel kiest heeft de beschikking over een 2.0 TDI met 204 pk, een 3.0 TDI zescilinder met 231 pk of een 3.0 TDI zescilinder met 286 pk. De introductie van alle motoren gebeurt gefaseerd.

Nu leverbaar:

Audi A6 Limousine 45 TFSI 245 pk
Audi A6 Avant 45 TFSI 245 pk

Audi A6 Limousine 40 TDI (204 pk)
Audi A6 Avant 40 TDI (204 pk)

Audi A6 Limousine 45 TFSI (245 pk)
Audi A6 Avant 45 TFSI (245 pk)

Audi A6 Limousine 45 TDI Quattro (231 pk)
Audi A6 Avant 45 TDI Quattro (231 pk)

Audi A6 Limousine 50 TDI Quattro (286 pk)
Audi A6 Avant 50 TDI Quattro (286 pk)

Lease vanaf €749 per maand

U least een Audi A6 vanaf €749 per maand. Dit is op basis van Full Operational Lease, 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. (Exclusief btw)

Review

Autoweek heeft de nieuwe A6 Avant mogen testen. hieronder ziet u hun bevindingen:

 

Heeft u vragen over de Audi A6? Of heeft u behoefte aan advies? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Audi adviseurs.

Neem contact op

Onze voorraad Audi A6

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige A6 staan?

A6