De Audi A6 Limousine

Gaat u voor stijlvol, zakelijk en sportieve prestaties? Dan gaat u voor de Audi A6 Limousine. Alles in deze Limousine is afgewerkt tot in de kleinste details, zoals u van Audi mag verwachten. Van buiten is hij zakelijk stijlvol, van binnen is het een oase van luxe en comfort. De standaarduitvoering is al zeer uitgebreid, maar u kunt de Audi A6 Limousine nog veel verder personaliseren. Om de veiligheid van u, uw passagiers en die van de medeweggebruikers voorop te stellen, is de Audi A6 afgeladen met de allernieuwste veiligheidssystemen.

Uw eigen Audi A6 ambiance

Met de optionele Ambientverlichting kunt u zelf een aangename sfeer in het interieur creëren. De lichtgeleiders zorgen ervoor dat die sfeer gecombineerd wordt met het benadrukken van de mooi gevormde lijnen van onder meer het dashboard en de middenconsole. Kies uit 30 dimbare tinten Ambientverlichting, en pas het volledig naar uw smaak aan. 

Optimaal bedieningsgemak

De Audi A6 Limousine beschikt over 2 HD touchscreens die respectievelijk 10,1 inch (bovenste scherm) en 8,6 inch (onderste scherm) groot zijn. Met het bovenste schermt kunt u het infotainment en de navigatie bedienen, en het onderste scherm wordt gebruikt voor het invoeren van tekst, het regelen van het klimaat en het instellen van diverse comfortfuncties. 

Bekijk de prijslijst

De Audi A6 Avant

Met een Audi A6 Avant, investeert u in uzelf. De Audi A6 Avant brengt u alles op het gebied van luxe, comfort, rijbeleving en genoeg ruimte voor u en uw gezin. Deze tevens stijlvolle zakenauto is innovatiever dan ooit. Alle modellen beschikken bijvoorbeeld over mild-hybrid technologie voor een uiterst laag verbruik, daarnaast zit de A6 Avant bomvol met innovatieve assistentiesystemen. Gaat u op vakantie? Aan ruimte geen gebrek, de bagageruimte kan namelijk vergroot worden tot 1.680 liter met een neergeklapte achterbank. 

Interieur in eigen stijl

De Audi A6 Avant kunt u volledig naar eigen wens het interieurbeeld bepalen. Naast de al verfijnde basis is het interieur te verrijken met uitgebreide pakketten zoals 'design selection' en het S line pakket. De keuze uit de door uw gewenste bekleding, kleur en decoratielijsten bieden u de mogelijkheid om de Audi A6 Avant volledig op uw wensen af te stemmen. 

Dankzij de vele configuratiemogelijkheden snappen wij heel goed dat u graag in gesprek gaat met ons om uw Audi A6 Avant samen te stellen. Lees hieronder meer informatie over de uitrusting en opties van de A6 Avant & neem gerust contact op bij vragen/interesse.

Bekijk de prijslijst

Actuele voorraad Audi A6 bij DAGO

Audi A6 allroad quattro

Voor wie verder gaat dan alleen het asfalt is er de A6 allroad quattro. Het onderstel is verhoogd, de aandrijving is altijd quattro en het exterieur is extra robuust. Alles past bij zijn avontuurlijke karakter. Qua motorisering is er keuze uit de 55 Quattro Pro Line of de 55 Quattro Pro Line Advanced

Stel uw eigen Allroad Quattro samen

Een (lease) offerte ontvangen voor de Audi A6?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!