De Audi A5 Coupé

De vernieuwde Audi A5 heeft zijn schitterende elegantie behouden, maar lijkt toch breder en langer dan zijn voorganger. De voor- en achterkant hebben nieuwe details gekregen in bijvoorbeeld de diffuser en de grote singleframe grille. De A5 Coupé is te upgraden met advanced- en S line-pakketten, de afgebeelde A5 Coupé is de launch edition: 'Edition One'. Naast sportiviteit is de A5 Coupé ook een ideale cruiser voor lange afstanden, alles is er aan gedaan om het voor de bestuurder en de passagiers zo aangenaam mogelijk te maken. Assistentiesystemen, veiligheidssystemen en het gebruiksvriendelijke MMI-systeem brengt u veilig en ontspannen van A naar B. 

Optimale beleving achter het stuur. 

De Audi A5 Cabriolet biedt aan de binnenzijde alles wat de Audi A5 Sportback en Cabriolet ook te bieden hebben. Een 10,1 inch groot MMI touchscreen, spraakbediening en optionele highlights zoals Audi phone box (draadloos opladen), Audi virtual cockpit en Audi connect key (uw smarthphone als sleutel). Het interieur van de Audi A5 Coupé is naar smaak aan te passen dankzij de Audi design selection of met het S line-interieurpakket. 

Bekijk hieronder de standaarduitrusting, optionele highlights en de brochure en prijslijst van de Audi A5 Coupé. Neem contact met ons op om uw gewenste Audi A5 Coupé gezamenlijk naar wens samen te stellen. 

Bekijk de prijslijst

De Audi A5 Cabrio

De Audi A5 is van zichzelf al zeer sportief, met de A5 Cabriolet doet hier nog een schepje bij bovenop. De A5 Cabrio heeft net als alle andere Audi cabrio's een klassieke softtop. De softtop doet er slechts 15 seconden over om te openen (rijdend tot 50 km/u) en is dicht uitermate goed geïsoleerd. De A5 Cabriolet heeft een bagageruimte van 370 liter en is te vergroten door de achterstoelen neer te klappen. 

Sportieve kenmerken

De Audi A5 Cabriolet is gekenmerkt door sportieve elementen, waardoor hij een aantrekkelijk uiterlijk heeft. De brede luchtinlaten met verfijnde chroomafwerking geven de A5 Cabriolet zijn sportieve vooraanblik. De sportiviteit wordt aan de zijkant doorgetrokken dankzij de dorpels en opbollende spatborden die met optionele 20 inch velgen prachtig uitkomen. Aan de achterzijde maakt het diffusordeel met een sierelement over de volledige breedte, en trapezium uitlaatmonden het sportieve karakter van de Audi A5 Cabriolet helemaal af. 

Kies uw rijstijl

De sportieve rijeigenschappen komen door de dynamische besturing, die de overbrenging en bekrachtiging aan de snelheid aanpast, nog beter tot hun recht. Daarnaast kunt u deze rijeigenschappen naar wens aanpassen dankzij Audi drive select, welke u op elk moment van uw rit kunt selecteren. Met een ruime keuze qua krachtbron kunt u de pk's waarover de Audi A5 Cabriolet beschikt optimaal aan het werk zetten. 

Bekijk hieronder de standaarduitrusting en opties van de A5 Cabriolet of download de prijslijst en brochure.

Bekijk de prijslijst

De Audi A5 Sportback

De Audi A5 Sportback is er voor degene die op zoek is naar de combinatie tussen sportiviteit en gezinsvriendelijkheid. U kunt al zien zonder dat u een meter heeft gereden, dat de A5 Sportback bijzonder sportief is. Het indrukwekkende uiterlijk verraadt al grotendeels de rijeigenschappen van deze gezinsauto. De dynamische besturing past de overbrenging en de bekrachtiging op de snelheid aan, dit merkt u direct in het comfort en de rijeigenschappen. De meeste motoriseringen zijn uitgevoerd als mild-hybride, hierdoor merkt u een aanzienlijke verlaging in de uitstoot en het verbruik. Bepaalde motoren zijn te combineren met dynamische quattro ultra-aandrijving. 

Ervaar de digitale wereld in de Audi A5 Sportback

Dankzij het 10,1 inch grote MMI touchscreen is de A5 Sportback digitaal gemakkelijk en uiterst intuïtief te bedienen. En met de spraakbesturing kunt u er ook voor kiezen om het touchscreen niet te gebruiken. Voor een compleet digitale ervaring kunt u in de Audi A5 Sportback ook kiezen voor Audi virtual cockpit, waarbij u kunt kiezen uit verschillende weergave-instellingen. Het optionele Audi connect biedt een online dataverbinding om nog meer points of interest voor u te vinden, en er naartoe te navigeren d.m.v. Google Earth-kaarten.

Uw smarpthone draadloos opladen in de Audi A5 Sportback? Ook daar kunt u voor kiezen met de optie Audi phone box, zodat u ook een nog betere spraakkwaliteit tijdens telefoongesprekken kunt ervaren. Uw A5 Sportback openen met uw smartphone? Kies dan voor Audi connect key. 

Lees hieronder meer over de Audi A5 Sportback standaarduitrusting en opties, de brochure en prijslijst, of bekijk direct onze Audi A5 voorraad. 

Bekijk de prijslijst

De Audi A5

Opties

Coupé

 • Matrix LED-verlichting (beschikbaar met Audi Laser Light) en dynamische richtingaanwijzers
 • Virtual cockpit met drie weergavemogelijkheden en head-up display
 • Elektronisch aangestuurde schokdempers
 • 20-inch gegoten lichtmetalen velgen
 • LED ambient light (interieur sfeerlicht)

Cabriolet

 • 20 inch gegoten lichtmetalen velgen
 • Audi Virtual cockpit
 • LED ambient interieurlicht
 • Audi laserlicht
 • Matrix-ledkoplampen

Sportback

 • Matrix LED-verlichting (beschikbaar met Audi Laser Light) en dynamische richtingaanwijzers
 • Virtual cockpit met drie weergavemogelijkheden en head-up display
 • Elektronisch aangestuurde schokdempers
 • 20-inch gegoten lichtmetalen velgen
 • LED ambient light (interieur sfeerlicht)

Actuele voorraad Audi A5 bij DAGO

Een (lease) offerte ontvangen voor de Audi A5?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!