Audi A4 Limousine De stilste in zijn klasse

Nieuwe Audi A4 Limousine

De nieuwe Audi A4 Limousine en de nieuwe A4 Avant zijn beiden zuiniger dan ooit. Het populairste model uit het Audi-gamma voldoet daarom aan de strenge EU CO² – emissienormen en ook op het gebied van aerodynamica zijn er grote stappen gemaakt. Naast nieuwe vormgeving is er nieuwe instapmotor ontwikkeld. Een 2.0 TFSI die wordt geleverd als 35 TFSI met 110kw/150 pk en als 40 TFSI met 140 kw/190 pk.

Meer weten over de nieuwe A4 Avant? Bekijk dan deze pagina!

2019 Audi A4

Standaarduitrusting Audi A4

Op het gebied van standaarduitrusting gaat de nieuwe Audi A4 verder dan de concurrentie. Zo krijgt de A4 standaard onder andere Xenon verlichting, keyless start/stop, Bluetooth, lichtmetalen velgen, Audi drive select en een 7 inch MMI kleurenscherm. Optioneel zijn de schitterende Audi Virtual Cockpit, een smartphone interface en een Bang & Olufsen sound system met 3D sound! Bekijk hieronder de indrukwekkende video.

Afmetingen A4 Limousine

De nieuwe Audi A4 Limousine maakt direct indruk met zijn lengte van 4,73 meter en een wielbasis van 2,82 meter. Het design zorgt ervoor dat de relatief brede voorkant het sportieve en elegante karakter van de A4 benadrukt. De Singleframe grille is inmiddels een kenmerkende feature van Audi, dit in combinatie met de standaard xenon-verlichting en optionele LED verlichting zorgt voor een indrukwekkende look. Afhankelijk van de uitvoering is de nieuwe Audi A4 tot wel 120 kg lichter dan zijn voorganger!

Nieuwe systemen Audi A4 Limousine

Binnenin de nieuwe Audi A4 Limousine vinden we de nieuwste technologie, en Audi-waardige luxe. De belofte ‘Voorsprong door techniek’ wordt meer dan waar gemaakt met innovaties als de Audi Virtual Cockpit, die we ook zien in de nieuwe Audi TT en de Q7. Dit volledig digitale instrumentenpaneel geeft de belangrijkste informatie weer. Daarnaast is het MMI systeem vernieuwd, en werkt deze vanuit het middenconsole als centraal besturingselement. Bovendien kan het systeem gekoppeld worden aan uw smartphone via een zogenaamde Smartphone Interface en begrijpt deze simpele termen dankzij het Voice Control Systeem.

De MMI Naviatie Plus module is uitgerust met de nieuwe Audi Connect service. Deze zorgt ervoor dat zowel de nieuwe Audi A4 Limousine als Avant kunnen beschikken over een eigen internetverbinding. Passagiers kunnen op deze manier surfen op het internet via de Wi-Fi verbinding in de auto.

De veiligheidssystemen

Ook op het gebied van veiligheid heeft Audi grote stappen gemaakt in de nieuwe A4 Limousine en Avant. De predictive efficiency assistent helpt de berijder brandstof besparen. Audi Active Lane Assist houdt de auto binnen de rijbaanmarkering. Daarnaast belooft een rit in de nieuwe Audi A4 een ontspannen ervaring te zijn dankzij de Adaptive Cruise Control met Stop & Go inclusief file-assistent. Dit systeem kan gedeeltelijke functies overnemen van de bestuurder.

Andere innovaties zijn de parkeerassistentie, cross traffic assist, uitstapwaarschuwing, collision avoidance assist, de afslagassistent en de Audi pre-sense systemen. Camera-gestuurde verkeersbordherkenning is eveneens beschikbaar.

De nieuwe Audi A4 Limousine en A4 Avant arriveren deze herfst bij de Nederlandse Audi-dealers. Qua standaarduitrusting gaan beide modellen een stap verder dan de concurrentie. Zo krijgt de A4 standaard onder andere Xenon verlichting, keyless start/stop, Bluetooth, lichtmetalen velgen, Audi drive select en een 7 inch MMI kleurenscherm.

Nieuwe rijdynamiek

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant worden uitgerust met een nieuw ontwikkelde vijflink-voorwielophanging en een elektromechanische stuurbekrachtiging. Samen zorgen deze ervoor dat de nieuwe A4 verstoringen in het wegdek filtert, maar toch communiceert met de berijder. Het resultaat is een nieuwe, vloeiende manier van rijden. Optimaal comfort!

 

Welke uitvoering kiest u?Audi A4 Limousine

2019 Audi A4

Onze voorraad Audi A4

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige A4 staan?

A4 Limousine