De Audi A4 Limousine en A4 Avant

Stijlvol, zakelijk en praktisch. Dat zijn de nieuwe Audi A4 modellen. Rijk uitgeruste uitvoeringen, met een strak afgewerkt interieur. Het dynamische lijnenspel van de Audi A4 modellen maakt al snel indruk. Aan de voorkant valt de brede singleframe grill op, aan de achterkant zijn het de horizontale lijnen en trapezium uitlaten. Vanzelfsprekend is het exterieur naar wens aan te passen, met bijvoorbeeld diverse S line accenten, of zwarte afwerking. 

Offerte ontvangen

Audi A4 Limousine

Gebruiksgemak en design

De Audi A4 avant combineert het sportieve design met een doordacht interieur. De bagageruimte is uitgerust met rechte wanden en is 495 liter groot. Klap je de achterbank neer, dan wordt het maar liefst 1495 liter. De achterbank is in drie delen neer te klappen en de elektrisch bedienbare klep en elektrisch werkende afdekscherm zijn standaard inbegrepen. Ook handig is het optioneel leverbare vastzetsysteem, waardoor je bagage vast kan zetten in de bagegeruimte. 

Audi A4 Avant

Motoren en uitvoeringen

De Audi A4 is uitgevoerd met krachtige motoren. De 2.0 TFSI is er in versies van 150, 190 en 245 pk. Die laatste heeft standaard de beschikking over quattro ultra-aandrijving. Dieselmotoren zijn ook beschikbaar. De 2.0 TDI motoren leveren 163 en 190 pk. De 3.0 TDI is standaard uitgerust met quattro en levert 231 pk. Een paar van deze motoren zijn mild-hybrids, waarbij een riem de startmotor annex generator aandrijft. In combinatie met de lithium-ion accu wordt het verbruik verlaagd. Uiteraard zijn er ook sportieve S-modellen en RS-modellen beschikbaar. Lees hier meer over de Audi S4 en S4 Avant, of de RS 4 Avant. 

Audi A4 allroad quattro

Voor wie verder gaat dan alleen het asfalt is er de A4 allroad quattro. Het onderstel is verhoogd, de aandrijving is altijd quattro en het exterieur is extra robuust. Alles past bij zijn avontuurlijke karakter. Qua motorisering is er keuze uit de 45 TFSI S tronic of de 45 TDI tiptronic met respectievelijk 245 en 231 pk. 

Actuele voorraad Audi A4 modellen

Een (lease) offerte ontvangen voor de Audi A4?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!