Audi A3 Limousine Adembenemend fascinerend.

De Audi A3 Limousine is de strak vormgegeven sedan-versie van de Audi A3. Deze elegante, compacte en coupé-achtige Audi is leverbaar vanaf € 31.600,-. De Audi A3 Limousine maakte een sportieve eerste indruk. De strakke lijnen vormen een geheel eigen indruk, de A3 Limousine heeft weinig weg van de oorspronkelijke A3. De luchtinlaten en karakteristieke spoilerrand belichamen sportiviteit. Dankzij de bredere vormen en grotere wielbasis is het ook achterin de A3 Limousine prima vertoeven. Velgen zijn leverbaar tot 19 inch en ook een full-LED verlichting is optioneel leverbaar.

Ook op het gebied van multimedia is de Audi A3 Limousine rijk uitgerust. Het optionele Audi MMI Plus Radiosysteem werkt middels een uitklapbaar scherm. Het systeem is bedienbaar met de stem en geeft de data overzichtelijk weer op een 7″ scherm. Zowel navigatie, Bluetooth, een digitale radio en een WLAN hotspot kunt u bedienen vanuit dit centrale systeem. Passagiers kunnen dus geheel online zakendoen in de A3 Limousine. Optioneel is er een Bang & Olufsen geluidssysteem leverbaar waardoor de ervaring enkel prettiger wordt!

Optionele full-LED-koplampen, naadloos opgenomen in het driedimensionale totaaldesign. De luchtinlaten en karakteristieke spoilerrand belichamen sportiviteit. Die belofte wordt waargemaakt door een fascinerende auto: de Audi A3 Limousine. De lage, vloeiend getekende daklijn straalt pure dynamiek uit. Krachtig brede spatborden omsluiten de velgen die optioneel tot wel 19 inch groot zijn.

A3 Limousine prijs

Uiteraard zijn er diverse uitvoeringen van de Audi A3 Limousine beschikbaar, zo is er het basismodel, deze is leverbaar vanaf € 31.600,-. De Audi A3 Limousine Sport benadrukt de sportieve kant. Leverbaar vanaf € 33.200,- is de Ambition uitgerust met onder andere Rallye stoelbekleding, verchroomde uitlaatsierstukken, sportstoelen voor, driespaaks lederen stuurwiel, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, sportonderstel en lichtmetalen velgen!

Iets hogerop de ladder vinden we de Audi A3 Limousine Design, leverbaar vanaf € 33.200,-. De Ambiente uitvoering is vooral gericht op luxe comfort, en is onder andere uitgerust met blanke sierlijsten, verchroomde uitlaatsierstukken, vierspaaks lederen stuurwiel, lichtpakket en parkeerhulp achter.

A3 Limousine privélease

De Audi A3 Limousine is ook beschikbaar als privé leaseauto! U betaalt enkel nog brandstof. Privé leasen betekent bij Audi inclusief:

  • Wegenbelasting
  • Veel extra opties
  • All-risk verzekering
  • Internationale pechhulp
  • Reparatie, onderhoud en banden
Bekijk private lease aanbod

A3 Limousine review

Autoweek reed met de Audi A3 Limousine en maakte er een uitgebreide video-review

Welke uitvoering kiest u?Audi A3 Limousine

Bekijk hieronder de uitvoeringen


A3 Limousine