Audi A3 Cabriolet Zeer veel uitstraling

Inspirerende vrijheid. Bij de eerste blik fascinerend. Lijnen met dieptewerking. Dynamische verhoudingen. Vlot en elegant. De Audi A3 Cabriolet. Stilstaand al sportief. Inspirerend. Open voor nieuwe ideeën en grenzeloze vrijheid. In de Audi A3 Cabriolet ligt de wereld aan uw voeten, elke dag opnieuw. De A3 Cabriolet is dankzij innovatieve technologie lichter dan ooit, diverse onderdelen zijn bijvoorbeeld gefabriceerd uit aluminium om gewicht te besparen. Het resultaat is een lichte, maar krachtige cabriolet.

Binnenin de Audi A3 Cabriolet

Buitengewone innerlijke waarden. Een aansprekende indeling, waarin horizontale lijnen de overhand hebben. Alles is harmonieus geïntegreerd. De premium uitrusting is naar wens uit te breiden met verwarmbare sportstoelen en hoofdruimteverwarming. Ook het infotainment is van topklasse. Optioneel is MMI navigatie plus met MMI touch mogelijk. Het MMI Touch-systeem werkt middels een touchpad in het middenconsole, ook vanaf het stuur is het systeem te bedienen. Dankzij deze functionaliteit kan de auto onder andere een eigen WiFi-verbinding tot stand brengen, navigeert de auto online via Google Earth, en kunt u gebruik maken van Google Street View om gemakkelijker te navigeren. Dankzij het optionele Adaptive Cruise Control, Audi Side Assist en  Audi Active Lane Assist bent u altijd verzekerd van optimale veiligheid.

Het dak van de Audi A3 Cabriolet kan eenvoudig en snel geopend worden bij snelheden tot 50 kilometer per uur. Binnen 18 seconden is het gehele dak geopend en kunt u onbezorgd genieten van het weer. Omdat ook het dak uit lichte materialen vervaardigd is merkt u nauwelijks dat de A3 cabriolet zwaarder is dan een normale A3. Daarnaast is het gehele systeem compleet veilig en comfortabel voor zowel bestuurder als passagiers weggewerkt in de kofferruimte. Optioneel is een akoestische kap, die dankzij de drie lagen zeer goed geïsoleerd is tegen geluiden en warmte/kou. In combinatie met de glazen achterruit inclusief achterruitverwarming is hiermee gegarandeerd dat uw Audi Cabriolet in elk weertype en elk jaargetijde de weg op kan. Het geopende dak neemt weinig ruimte in dankzij de slimme Z-vouwwijze. Hierdoor blijft de inhoud van de bagageruimte met geopende kap grotendeels intact.

 

Financier deze Audi A3 Cabriolet met een persoonlijke lening met 6,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Audi A3 Cabriolet direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Audi A3 Cabriolet nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

A3 Cabriolet