Naast de huidige e-tron, e-tron GT en de Q4 e-tron gaat Audi een nieuw lid toevoegen aan het volledig elektrische gamma: de Audi Q6 e-tron wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2024. Het zal de compactere broer van de Audi Q8 e-tron (de verwachte facelift van het nu nog e-tron genaamde model) zijn en de volgende 100% elektrische SUV die Audi op de markt gaat brengen. 

Ook de Audi Q6 e-tron wordt naar alle waarschijnlijkheid gebouwd op het PPE-platform dat gedeeld wordt met Porsche, en waar ook de Audi A6 e-tron concept en A6 Avant e-tron concept op gebouwd worden. Qua afmetingen zal de Q6 e-tron zich positioneren tussen de huidige Q4 e-tron en de nieuwe e-tron facelift, verwacht in begin 2023. De vanafprijs zal volgens verwachting liggen tussen de €75.000,- en €80.000,- incl. BTW. Echter kunnen we dit niet met 100 procent zekerheid zeggen.

Meer weten we nog niet over de Audi Q6 e-tron. Wilt u op de hoogte blijven en als eerste het laatste nieuws ontvangen over de Q6 e-tron? Meldt u hieronder aan en blijf op de hoogte.

Blijf op de hoogte of stel uw vraag