Beste (toekomstige) Audi e-tron rijder,

Op deze pagina vindt u allerlei relevante informatie omtrent het gebruik van de Audi e-tron. Denk hierbij aan informatie over de rijhulpsystemen, multimediasystemen, het laden, onderhoud en het gebruik van de app WeConnect. Het is aan te raden deze video's voor aflevering te bekijken. Hierdoor krijgt u al een goed beeld hoe het een en ander werkt. Wij wensen u heel veel veilige kilometers in de e-tron!

Het team van Audi Centrum Doetinchem

Audi e-tron instructie - algemeen

Allereerst willen wij u natuurlijk van harte feliciteren met de aanschaf van de Audi e-tron. Wij wensen u heel veel veilige én fijne kilometers toe! In deze video legt Werner Budding de belangrijkste zaken van de auto aan u uit. 

Audi e-tron instructie - Laden

Een van de belangrijkste zaken van uw Audi e-tron; hoe werkt het laden, welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de meest efficiënte manieren van laden? 

Audi e-tron instructie - MyAudiApp

Koppel uw e-tron aan uw smartphone en andersom, bekijk de mogelijkheden van de MyAudiApp. Werner geeft uitleg over de verschillende mogelijkheden en informatie die u kunt zien op uw mobiel via deze app. 

Audi e-tron instructie - MMi multimediasysteem

Het MMi systeen in de Audi e-tron is een van de meest geavanceerde multimediasystemen op de markt op dit moment. In deze video onder andere uitleg over de verschillende menu's en bijvoorbeeld het koppelen van uw mobiele telefoon via Bluetooth. 

Audi e-tron instructie - Audi e-care

Audi e-care is de beste service voor uw Audi e-tron. het uitgebreide servicepakket zorgt ervoor dat u ten alle tijden en overal zorgeloos wegrijdt. Met onder andere 8 jaar fabrieksgarantie op de accu en 6 jaar onderhoud inbegrepen. 

Audi e-tron instructie - bestuurdershulpsystemen

De Audi e-tron is standaard uitgerust met enorm veel veiligheids- en hulpsystemen, welke merkbaar en onmerkbaar hun werk doen. Werner Budding verteld meer over welke systemen aanwezig zijn en hoe deze systemen werken. 

Audi e-tron instructie - Navigatie

Het navigatiesysteem in uw Audi e-tron is enorm uitgebreid en geavanceerd. In deze video laat Werner de belangrijkste functionaliteiten zien, zodat u direct richting uw eindbestemming kunt vertrekken.