Audi e-tron Sportback introductie event

Goed nieuws! De nieuwe Audi e-tron Sportback staat vanaf heden in onze showroom en daarom willen wij u van harte uitnodigingen om kennis te komen maken met dit elektrische topmodel. De e-tron Sportback is de sportievere variant van de huidige Audi e-tron en is beschikbaar als 50 en 55 quattro.

Onze Audi-adviseurs Roel Huizinga en Tim Heinst heten u van harte welkom in de Audi-showroom en laten u graag de Audi e-tron Sportback zien. De e-tron Sportback die in onze showroom staat, is de S edition uitvoering in de kleur Navarrablauw metallic. 

Proefrit

Het is enkel mogelijk om met de Audi e-tron proef te rijden. Wel kunt u uiteraard alles te weten komen over de Audi e-tron Sportback en het elektrisch rijden in een e-tron ervaren. 

Via onderstaand formulier heeft u de mogelijkheid om een eenvoudig uw gewenste datum en tijdstip te kiezen. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Wij hebben er bewust voor gekozen om een persoonlijk introductie event in het leven te roepen. Dit vanwege het feit dat wij de toestroom in onze showroom kunnen waarborgen en hiermee een veilige / gezonde omgeving creëren.  

Contact opnemen

Aanmelden persoonlijk introductie event e-tron Sportback

Gewenste datum*

Wij komen graag met u in contact!

De Audi e-tron Sportback