Audi e-tron Sportback

De nieuwe en nog sportievere variant van de huidige Audi e-tron is de Audi e-tron Sportback. Deze sportieve en volledig elektrische versie van Audi verschijnt in 2020 op de Nederlandse markt. Net als bij de huidige e-tron modellen komt de Sportback beschikbaar als 50 en 55 quattro variant. De maximale WLTP actieradius bedraagt maar liefst 446 kilometer en het totale vermogen staat op 300 kW oftewel 408 pk. Naast de mooie looks is de e-tron Sportback ook nog eens erg praktisch. Het minimale laadvermogen in de kofferbak is namelijk 615 liter en uit te breiden naar in totaal 1.655 liter.

Offerte of meer informatie

Sportief uiterlijk

De Audi e-tron Sportback is net wat sportiever dan de huidge e-tron. Dat komt o.a. doordat het model over een aflopende daklijn en een singleframe-grille beschikt. Hierdoor lijkt de elektrische Sportback aan de voorzijde ook optisch lager te liggen. In het interieur van de e-tron Sportback zien we de vooruitstrevende elementen van Audi weer terug.

Actieradius en accupakket

De WLTP actiearadius van de e-tron Sportback 55 bedraagt maar liefst 446 kilometer. Deze actieradius wordt mede mogelijk gemaakt door het 95 kWh-accupakket. Laat u de auto uitrollen, dan zorgt de e-tron ervoor dat deze energie terugwint. Het vermogen van de Sportback 55 bedraagt 408 pk. Met de boostfunctie is het mogelijk om in 5,7 seconden van 0 naar 100 te sprinten. De topsnelheid ligt op 200 km/h.

De Audi e-tron Sportback 50 komt iets minder ver ten opzichte van de 55. Het vermogen van de Sportback 50 bedraagt 230 kW waardoor het aantal pk's 313 bedraagt. Nog altijd wordt een snelheid van 100 km/u in slechts 6,8 seconden bereikt en is de topsnelheid 190 km/u. De maximale WLTP actieradius van de e-tron Sportback 50 is 347 kilometer en het accupakket heeft 71 kW. 

Opladen

Met de e-tron Sportback hoeft u zich geen zorgen te maken om het laden. In 21 Europese landen zijn er namelijk ruim 110.000 laadpunten waardoor u altijd wel een plekje kunt bemachtigen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de e-tron Sportback in 30 minuten tot 80% op te kunnen laden. Het maximale laadvermogen bedraagt 150 kW. Tevens kunnen wij u ontzorgen door laadpalen bij u thuis of op uw werk te realiseren. 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!