De nieuwe en nog sportievere variant van de huidige Audi e-tron is de Audi e-tron Sportback. Deze volledig elektrische variant heeft aan aflopende daklijn waardoor deze nog sportiever oogt. Net als bij de huidige e-tron modellen is de Sportback beschikbaar als 55 quattro en S quattro. De maximale WLTP-actieradius bedraagt maar liefst 450 kilometer en het totale vermogen staat op 300 kW oftewel 408 pk. Naast de mooie looks is de e-tron Sportback ook nog eens erg praktisch. Het minimale laadvermogen in de kofferbak is namelijk 615 liter en uit te breiden naar in totaal 1.655 liter. 

U bent van harte welkom bij Audi Centrum Doetinchem of Audi Centrum Hengelo om de e-tron Sportback te komen ervaren. De auto staat net als de koffie voor u klaar. Onze Audi-Adviseurs, Roel Huizinga en Tim Heinst, helpen u graag aan de gewenste Audi!

Offerte of meer informatie e-tron Sportback prijslijst

e-tron Sportback uitvoeringen

U rijdt de elektrische e-tron Sportback vanaf € 68.815. Dit betreft een 55 quattro edition-uitvoering die de beschikking heeft over een 95 kWh accupakket.  

De e-tron Sportback is beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

  • e-tron Sportback edition 
  • e-tron Sportback Advanced edition 
  • e-tron Sportback Advanced edition Plus 
  • e-tron Sportback S edition 
  • e-tron S Sportback
Prijslijst e-tron downloaden

Details & informatie

Het maximale vermogen van de e-tron Sportback is 408 pk en de topsnelheid is begrensd op 200 km/u. De volledig elektrisch aangedreven auto heeft een lengte van 4901 mm, een breedte van 1935 mm (inclusief spiegels tot 2043 mm) en is 1616 mm hoog. De genoemde specificaties zijn op basis van een Sportback met standaarduitrusting. Qua details is de auto natuurlijk geheel naar eigen wens te personaliseren. Denk hierbij aan het optionele S line exterieurpakket. Hiermee voegt u extra sportiviteit toe.

Actuele voorraad Audi e-tron Sportback bij DAGO

Sportief uiterlijk

De Audi e-tron Sportback is net wat sportiever dan de huidge e-tron. Dat komt o.a. doordat het model over een aflopende daklijn en een singleframe-grille beschikt. Hierdoor lijkt de elektrische Sportback aan de voorzijde ook optisch lager te liggen. In het interieur van de e-tron Sportback zien we de vooruitstrevende elementen van Audi weer terug.

Actieradius en accupakket

De WLTP-actiearadius van de e-tron Sportback 55 bedraagt maar liefst 450 kilometer. Deze actieradius wordt mede mogelijk gemaakt door het 95 kWh-accupakket. Laat u de auto uitrollen, dan zorgt de e-tron ervoor dat deze energie terugwint. Het totale vermogen van de Sportback 55 bedraagt 408 pk in boostmodus. Met de boostfunctie is het mogelijk om in 5,7 seconden van 0 naar 100 te sprinten. De topsnelheid ligt op 200 km/h.

Opladen

Met de e-tron Sportback hoeft u zich geen zorgen te maken om het laden. In 21 Europese landen zijn er namelijk ruim 110.000 laadpunten waardoor u altijd wel een plekje kunt bemachtigen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de e-tron Sportback in 30 minuten tot 80% op te kunnen laden. Het maximale laadvermogen bedraagt 150 kW. Tevens kunnen wij u ontzorgen door een laadpaal bij u thuis of op uw werk te realiseren. 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!