De Audi e-tron is het eerste volledige elektrische model van Audi. De e-tron is beschikbaar als 50 en als 55 quattro. De 55 quattro heeft een WLTP actieradius van 411 kilometer en de 50 quattro een WLTP actieradius van + 300 kilometer. Het elektrische model van Audi wordt aangedreven door twee elektromotoren en mede door de elektrische aandrijving accelereert de e-tron erg snel. De vierwielaandrijving zorgt daarnaast voor een optimale wegligging. Bijzonder aan de e-tron is dat deze uitgevoerd kan worden met virtual mirrors, dat wil zeggen dat de e-tron niet meer over spiegels beschikt, maar over camera's. 

In geval van zakelijke operational lease werken wij graag een voorstel op maat voor u uit! Wij nodigen u graag uit bij Audi Centrum Doetinchem voor een adviesgesprek en proefrit.

Offerte aanvragen Prijslijst downloaden

Bekijk onze e-tron voorraad

e-tron 50

Audi heeft de e-tron voorzien van de nieuwste technologieën. Denk bijvoorbeeld aan de optie virtual mirrors, het beste infotainmentsysteem, 4G-wifi en het innovatieve design. De e-tron 50 is het jongere broertje van de e-tron 55 en heeft een actieradius van + 300 kilometer. Het model wordt aangedreven door twee elektromotoren en heeft een maximaal vermogen van 313 pk. De topsnelheid bedraagt 190 km/u en de acceleratie van 0 naar 100 km/u vindt in 7 seconden plaats. De maximale laadcapaciteit is 120 kW en in 30 minuten is de e-tron bij een snellaadpunt tot 80% geladen. De e-tron 50 is nu beschikbaar vanaf € 66.400.

e-tron 55

De Audi e-tron 55 heeft een maximale WLTP range van 401 kilometer en wordt aangedreven door twee elektromotoren. Het totale vermogen van de 55 quattro bedraagt maar liefst 300 kW oftewel 408 pk. Audi heeft ervoor gezorgd dat u niets tekortkomt. Niet alleen op het gebied van vermogen, maar ook op het gebied van uiterlijk, zowel van binnen als van buiten. De e-tron 55 accelereert in 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een begrensde topsnelheid van 200 km/u. Het maximale trekgewicht bedraagt maar liefst 1.800 kg. De maximale actieradius van de 50 uitvoering bedraagt 339 kilometer volgens WLTP.

e-tron uitvoeringen

De Audi e-tron is er in vier verschillende smaken. Allereerst heeft u de mogelijkheid om voor de edition te kiezen, vervolgens volgt de Business edition, daarna de luxe Business edition Plus en als sportieve hoogtepunt de Audi e-tron S edition. De e-tron S edition combineert luxe met sportiviteit. Dat is zowel in het interieur als in het exterieur terug te zien. 

e-tron uitvoeringen

Audi e-tron 50 edition 
Audi e-tron 50 Advanced edition 
Audi e-tron 50 Advanced edition Plus 
Audi e-tron 50 S edition 

Prijslijst downloaden

Afmetingen

Lengte: 4901 mm
Breedte: 2043 mm
Hoogte: 1629 mm
Bagagevolume: 660 liter
Wielbasis: 2,93 m

Kunnen wij u helpen?

Audi e-care

 De Audi e-tron is de eerste Audi die leverbaar is met e-care. Zo kunt u waarschijnlijk een pakket aanschaffen zodat u verzekerd bent van een laadpaal bij uw huis, inclusief andere opties. In het pakket is het volgende inbegrepen:

 • 11 kw laadpaal
 • Installatie laadpaal
 • Hostingcontract: (Facturen voor het opladen van uw auto worden automatisch verstuurd naar uw werkgever)
 • Shuttel laaddruppel en mobiliteitspas
 • e-tron shuttelpas

Met de e-tron shuttelpas heeft u de mogelijkheid dat u zowel in Nederland als het buitenland uw e-tron kan opladen. Daarnaast kunt u o.a. met de shuttelpas gebruik maken van het openbaar vervoer, de fiets en parkeren bij verschillende parkeerparken. Daarnaast kunt u gebruik maken van ruim 65.000 AC/DC laadpunten tot 50 kW in 16 EU landen. Helemaal mooi is dat u met de e-tron van ruim 2.000 snellaadstations tot 350 kW gebruik kunt maken. 

myAudi app mogelijkheden

De myAudi app is uitgebreid met een aantal mogelijkheden rondom de e-tron. Klanten kunnen zich aanmelden via de app en kunnen iedere maand hun laadprocessen inzien via de factuur. De app biedt de mogelijkheid om een reis te plannen en dan houdt de app rekening met de nodige laadpunten, de laadstatus van de batterij en de verkeerssituatie. De aankomsttijd wordt ook weergeven met laadtijden. De routeplanner wordt constant geüpdatet zodat de e-tron nooit met lege accu’s komt te staan. Tot slot is het mogelijk om voor vertrek het interieur van de e-tron te verwarmen of te koelen naar voorkeur.

Vooruitstrevende service

Bij een vooruitstrevende auto hoort vooruitstrevende service. Daarom is de e-tron standaard voorzien van Audi e-care:
een uitgebreid servicepakket dat ervoor zorgt dat u altijd en overal zorgeloos elektrisch kunt rijden.

 • Inclusief 6 jaar fabriek voorgeschreven onderhoud en APK
 • 8 jaar fabrieksgarantie op accu
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Online map updates
 • Mobiliteitsservice
 • Gebruikerstraining

Meer informatie of een (lease) offerte voor de Audi e-tron?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!