Audi RS 6 2020 te gast bij Audi Centrum Doetinchem

Na de onthulling van het 2020 model van de Audi RS 6 gaven diverse klanten te kennen dat ze interesse hadden in dit nieuwste model van Audi Sport. Reden genoeg voor Audi Centrum Doetinchem om dit topmodel naar onze vestiging te halen. 

Eind januari (2020) was het zo ver en hadden wij de eer om als eerste Audi dealer van Nederland, de Audi RS 6 te mogen presenteren aan onze klanten. Geen statische Audi RS 6, maar daadwerkelijk proefrijden. Het model was enkele dagen bij ons te gast en dat leverde veel enthousiaste reacties op. 

Audi Centrum Doetinchem heeft jarenlange ervaring in het leveren en onderhouden van exclusieve Audi Sport modellen. Heeft u interesse in een Audi RS Model? Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomauto en denken mee in zoekopdrachten. Een van de mogelijkheden is het  importeren vanaf de Audi Fabriek in Ingolstad. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. 

Bekijk onze video met de Audi RS 6 2020

Audi adviseur Roel Huizinga maakte van de mogelijkheid gebruik om een mooie video op te nemen. Hij praat u bij over enkele bijzondere features en laat zien waartoe de Audi RS 6 in staat is. Ontdek waarom dit model zo geliefd is onder autoliefhebbers. 
 

Audi RS 6 foto's

Bovenstaande foto's zijn gemaakt door Jarno, 501.8 Photography

Onze mogelijkheden voor Audi Sport modellen? Wij vertellen u er graag meer over!

Wij staan u graag te woord! Indien u een vraag, opmerking of behoefte heeft aan meer uitleg of persoonlijk contact, neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.