Tijdelijk en gelimiteerd verkrijgbaar bij Audi Centrum Doetinchem, een nieuwe uitvoering van de Q3, de Audi Q3 Advanced edition plus. 

De Audi Q3  is leverbaar als Pro Line, Edition, Advanced Edition en S Edition maar om het gat tussen deze laatste twee uitvoeringen te vullen, is er nu tijdelijk de Advanced Edition Plus. 

Grootste onderscheid zijn de design elementen van de S Edition, namelijk de aluminiumkleurige dakrails en raamlijsten. Ook het diffuser op de achterbumper en diverse delen in de voorbumper zijn in deze uitvoering zilverkleurig uitgevoerd. Net als bij de S Edition zijn de bumpers, dorpellijsten en wielkastranden in carosseriekleur meegespoten. Full-LED koplampen zijn standaard op deze uitvoering. 

Daarnaast is het Design Selection interieur ook standaard, met onder meer sportstoelen, aluminium interieurelementen en uitgebreide sfeerverlichting. MMi-navigatie en Virtual Cockpit wordt standaard geleverd op deze uitvoering, net als parkeerhulp achter. 

De Advanced Edition Plus is enkel leverbaar op de Q3 en dus niet op de Q3 sportback. Hij is enkel verkrijgbaar in combinatie met de 35 TFSI benzinemotor, welke 150 pk levert en gekoppeld is aan automaat met S-tronic. De Advanced Edition Plus kost vanaf € 49.950 en is beperkt leverbaar. 

Meer informatie, een adviesgesprek of offerte?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!