Een nieuwe Audi, binnen handbereik.

Met onze private lease actietarieven op geselecteerde Audi modellen, is het rijden van een nieuwe Audi aantrekkelijker dan ooit. Op dit moment is de A1, de nieuwe A3 en Q2 scherper dan ooit geprijsd! Heeft u interesse in één van deze modellen of deze actie? Laat het ons weten. Ook als het gaat om maatwerk, staan onze adviseurs Tim Heinst en Roel Huizinga graag voor u klaar.

Vraag onze Audi Adviseurs naar de voorwaarden.

Audi A1 vanaf € 319 p/mnd

De Audi A1 is in de private lease momenteel leverbaar vanaf € 365 per maand. Er zijn nog slechts een gelimiteerd aantal modellen beschikbaar.

A1 maandbedrag berekenen

Audi A3 vanaf € 399 p/mnd

Nét nieuw en direct scherp geprijsd: de nieuwe Audi A3 Sportback in combinatie met private lease. Er is nog een kleine voorraad van het uitgaande model A3, mocht u daar interesse hebben neem dan ook zeker even contact op. De nieuwe Audi A3 Sportback is er in de private lease vanaf € 399 per maand. Leverbaar als Pro Line, business edition, S edition en edition one.  De minimale uitrusting bestaat uit 16 inch lichtmetalen wielen, draadloze telefoonlader, Audi Smartphone interface, 2 zone comfort airconditioning, parkeerhulp achter en cruise control. 

A3 maandbedrag berekenen

Audi Q2 vanaf € 415 p/mnd

Kies voor een Pro Line, epic of S edition. Minimaal uitgerust met 17 inch lichtmetalen velgen, MMi navigatie, comfortairconditioning 2 zones en parkeerhulp achter. Er is keuze uit benzine motoren met handgeschakelde bak of automaat. Tijdelijk vanaf € 415 p/mnd.

Q2 maandbedrag berekenen

Audi Private Lease

  • Abonnement met een vast én scherp maandtarief; all-in
  • Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid
  • Alle kosten zijn inbegrepen op de brandstof na
  • Inclusief onderhoud en reparaties door de Audi dealer
  • Naar eigen wens samen te stellen
Maandbedrag berekenen?

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod beperkt geldig en zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.