Een nieuwe Audi, binnen handbereik.

Met onze private lease actietarieven op geselecteerde Audi modellen, is het rijden van een nieuwe Audi aantrekkelijker dan ooit. Op dit moment zijn de A1, A3, A4, Q2, Q3 Q4 e-tron en e-tron extra scherp geprijsd! Heeft u interesse in één van deze modellen of deze actie? Laat het ons weten. Ook als het gaat om maatwerk, staan onze adviseurs Tim Heinst en Roel Huizinga graag voor u klaar.

Vraag onze Audi Adviseurs naar de voorwaarden, onderstaande actietarieven zijn geldig vanaf 1 juli t/m 30 september.

Audi Q3 vanaf € 549 p/md

Bent u op zoek naar een ruime SUV in private lease? Kijk dan eens naar de Audi Q3. Deze ruime en rijk uitgeruste SUV is er momenteel vanaf € 549 per maand. De Q3 sportback is ook scherp geprijsd; deze kunt u rijden vanaf € 579 per maand. 

Q3 voorraad bekijken

Audi A1 vanaf € 375 p/mnd

De Audi A1 is in de private lease momenteel leverbaar vanaf € 375per maand. Dit betreft de handgeschakelde Audi A1 Sportback 25 TFSI Pro Line.

A1 maandbedrag berekenen A1 voorraad bekijken

Audi A3 vanaf € 429 p/mnd

Nét nieuw en direct scherp geprijsd: de nieuwe Audi A3 Sportback in combinatie met private lease. De nieuwe Audi A3 Sportback is er in de private lease vanaf € 429 per maand. Dit betreft de handgeschakelde 30 TFSI Pro Line uitvoering. Uiteraard zijn de andere uitvoeringen ook in Private Lease beschikbaar. De minimale uitrusting bestaat uit 16 inch lichtmetalen wielen, draadloze telefoonlader, Audi Smartphone interface, 2 zone comfort airconditioning, parkeerhulp achter en cruise control.

  • A3 Sportback vanaf € 429 per maand
  • A3 Limousine vanaf € 445 per maand
A3 maandbedrag berekenen A3 voorraad bekijken

Audi Q2 vanaf € 425 p/mnd

Ook voor een nieuwe Audi Q2 zijn er ruime mogelijkheden met betrekking tot private lease. U rijdt een nieuwe Audi Q2 30 TFSI Pro Line handgeschakeld vanaf € 425 per maand. 

Q2 maandbedrag berekenen Q2 voorraad bekijken

Audi A4 vanaf € 629 p/md

De Audi A4 Limousine 35 TFSI Pro Line rijdt u voor een vast bedrag per maand vanaf € 629. Dit betreft een uitvoering met S tronic automaat. Wilt u liever de Avant? Dan bedragen de maandelijkse kosten momenteel € 659. 

A4 voorraad bekijken Offerte ontvangen

Audi Q4 e-tron vanaf € 679 p/mnd

Pas net op de markt, maar nu al te verkrijgen met een extra scherp private lease tarief. Dit model heeft een extra voordeel ten opzichte van de Private Lease Audi's met brandstofmotor, want een volle accu is een stuk voordeliger dan een volle tank brandstof. De Audi Q4 e-tron is er nu vanaf € 679 p/mnd en de Q4 Sportback e-tron vanaf € 745 p/mnd.

Let op: de voorraad is zeer beperkt. Vraag onze Audi-Adviseurs naar de actuele voorrraad en mogelijkheden.

Offerte ontvangen

Audi e-tron en e-tron sportback vanaf € 989 p/mnd

De absolute topper van Audi is nu ook te private leasen. De Audi e-tron suv rijdt u private lease vanaf €989 p/mnd of € 999 p/mnd voor de e-tron sportback. 

Offerte ontvangen

Audi Private Lease

  • Abonnement met een vast én scherp maandtarief; all-in
  • Kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkloosheid
  • Alle kosten zijn inbegrepen op de brandstof na
  • Inclusief onderhoud en reparaties door de Audi dealer
  • Naar eigen wens samen te stellen
Maandbedrag berekenen?

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod beperkt geldig en zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Een afspraak maken voor een Audi Private Lease aanbod?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!