Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een geheel eigen stijl en de aankleding is naar eigen wens in te vullen.De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse. U rijdt de Audi A1 Sportback nu tijdelijk vanaf € 349 per maand. 

€ 1.000 extra voorraadkorting

Bij aanschaf van een Audi A1 Sportback ontvangt u tijdelijk € 1.000 extra korting. Kiest u voor Private Lease? Dan ontvangt u € 15 extra korting op het maandbedrag. In combinatie met een private lease abonnement is de A1 Sportback er nu vanaf € 349 per maand. Dit is op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

Black Pakket voordeel tot € 595

Om de Audi A1 Sportback helemaal compleet te maken ontvangt u nu tijdelijk tot € 595 voordeel op het Black Pakket. Het Black Pakket is voorzien van Zwarte Audi ringen aan de voor- en achterzijde en daarnaast is ook een 17 inch zwart zomerset inbegrepen. Tevens is het modeltype 'A1' aan de achterzijde zwart.

Let op: deze actie stopt 30-04-2021! Vraag onze Audi-adviseurs naar de voorwaarden en mogelijkheden!

 

 

A1 voorraad bekijken Contact opnemen

Vraag het onze Audi-adviseurs!