Audi Centrum Doetinchem

Hét adres voor uw Audi

Bij Audi Centrum Doetinchem bent u aan het juiste adres voor uw Audi, zowel voor aankoop als onderhoud. Wij verkopen enkel kwalitatieve Audi modellen. Bij nieuwe modellen is de kwalitieit uiteraard gegarandeerd, maar dat wil helaas niet altijd zo zijn bij gebruikte modellen. Van ons mag u dan ook verwachten dat wij zeer kritisch zijn op de occasion voorraad die wij aanbieden. En dat zijn wij ook. Zo hebben wij bijvoorbeeld volledig inzicht in de historie van de Audi zodat wij precies weten of deze volgens de juiste voorschriften onderhouden is. Daar zijn wij ook open en eerlijk in naar onze klanten.

Audi e-tron Sportback introductie event

De nieuwe Audi e-tron Sportback is gearriveerd en nu te bezichtigen in onze showroom. Onze Audi adviseurs, Roel Huizinga en Tim Heinst, willen u dan bij deze ook van harte uitnodigen voor ons persoonlijke introductie event. We hebben er bewust voor gekozen om op inschrijving te werken zodat wij de toestroom in onze showroom kunnen waarborgen. Ook hebben Roel en Tim dan alle tijd voor u om alles uit te leggen over de sportievere variant van de huidige e-tron. Meld u aan voor ons introductie event! Wij zien u graag verschijnen. 

Aanmelden introductie event e-tron Sportback informatie

Kunnen wij u helpen?

Ons Audi team

Graag laten wij u alvast kennis maken met ons Audi team. Voor al uw vragen omtrent onderhoud kunt u bij Robert Vriezen terecht. Robert is inmiddels alweer vele jaren verbonden als service adviseur aan Audi Centrum Doetinchem. Roel Huizinga en Tim Heinst adviseren u graag over de aankoop van een Audi, zowel voor een nieuwe als gebruikte. Samen hebben zij een berg aan ervaring. Joost Helming, die u misschien ook wel kent van ŠKODA, is de verkoopleider van Audi Centrum Doetinchem. Ons Audi team verwelkomt u graag in onze showroom!

Uitgelicht: Audi RS Q8 kennismaking

Na de primeur met de Audi RS 6 Avant, was het onlangs de beurt aan de nieuwe Audi RS Q8. Dit topmodel hebben wij gedurende enkele dagen ingezet, zodat geïnteresseerden kennis konden maken met deze overdaad aan prestaties en praktisch gemak. Lees hier meer over de RS Q8 bij Audi Centrum Doetinchem! 

Lees verder

Dealer onderhoud

Ook voor het juiste onderhoud aan uw Audi bent u bij ons aan het juiste adres. Het is namelijk belangrijk dat uw Audi veilig en betrouwbaar is, én blijft. Belangrijk is dan ook om het onderhoud uit te laten voeren door een erkende Audi dealer. Een Audi dealer werkt namens de voorschriften van de fabriek. Dat betekent dat de Audi volgens de juiste onderhoudsintervallen onderhouden wordt, dat wij werken met originele onderdelen en dat de juiste mensen aan uw auto werken. Onze werkplaatshelden zijn namelijk Audi gespecialiseerd en erkend. Dealer onderhoud levert lagere kosten op en bijkomend voordeel een hogere restwaarde voor uw auto. Maar dat is nog niet alles, u behoudt de fabrieksgarantie en indien u met pech komt te staan, dan heeft u recht op mobilitietsgarantie.