Audi Centrum Doetinchem

Hét adres voor uw Audi

Bij Audi Centrum Doetinchem bent u aan het juiste adres voor uw Audi, zowel voor aankoop als onderhoud. Wij verkopen enkel kwalitatieve Audi modellen. Bij nieuwe modellen is de kwalitieit uiteraard gegarandeerd, maar dat wil helaas niet altijd zo zijn bij gebruikte modellen. Van ons mag u dan ook verwachten dat wij zeer kritisch zijn op de occasion voorraad die wij aanbieden. En dat zijn wij ook. Zo hebben wij bijvoorbeeld volledig inzicht in de historie van de Audi zodat wij precies weten of deze volgens de juiste voorschriften onderhouden is. Daar zijn wij ook open en eerlijk in naar onze klanten.

DAGO Droomdeals

De maatregelen van de overheid zijn inmiddels iets versoepeld, maar toch blijven we met zijn allen rekening houden met de voorgeschreven regels en houden we 1,5 meter afstand. Uiteraard blijven we wel dromen, zo ook over een nieuwe auto! Bij DAGO hebben wij daarom de Droomdeals in het leven geroepen met veel voordeel en extra's bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto:

  • 2 jaar extra garantie bij aanschaf van een nieuwe auto uit onze- of landelijke voorraad
  • Bij aanschaf van een occasion ontvangt u het DAGO PlusPakket gratis
  • Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto ontvangt u een Golf-les arrangement bij Golfclub 't Zelle in Hengelo Gld.
  • Voorraad extra scherp geprijsd
DAGO Droomdeals bekijken

Ons Audi team

Graag laten wij u alvast kennis maken met ons Audi team. Voor al uw vragen omtrent onderhoud kunt u bij Robert Vriezen terecht. Robert is inmiddels alweer vele jaren verbonden als service adviseur aan Audi Centrum Doetinchem. Roel Huizinga en Tim Heinst adviseren u graag over de aankoop van een Audi, zowel voor een nieuwe als gebruikte. Samen hebben zij een berg aan ervaring. Joost Helming, die u misschien ook wel kent van ŠKODA, is de verkoopleider van Audi Centrum Doetinchem. Ons Audi team verwelkomt u graag in onze showroom!

Audi werkplaatsacties

Ook met uw Audi bent u natuurlijk van harte welkom in onze werkplaats. Momenteel hebben wij diverse aantrekkelijke zomeracties. Denk bijvoorbeeld aan de Audi zomercheck op maar liefst 17 punten voor slechts € 20. Hierbij ontvangt u ook nog eens een Audi luchtverfrisser t.w.v. € 17,95 cadeau. Uiteraard ontvangt u van ons ook het rapport met de technische bevindingen. Daarnaast is de navigatie update er nu voor € 99 in combinatie met een onderhoudsbeurt en hebben wij diverse accessoires zoals fietsendragers extra scherp geprijsd. 

Werkplaatsacties bekijken Online werkplaatsafspraak maken

Uitgelicht: Audi RS Q8 kennismaking

Na de primeur met de Audi RS 6 Avant, was het onlangs de beurt aan de nieuwe Audi RS Q8. Dit topmodel hebben wij gedurende enkele dagen ingezet, zodat geïnteresseerden kennis konden maken met deze overdaad aan prestaties en praktisch gemak. Lees hier meer over de RS Q8 bij Audi Centrum Doetinchem! 

Lees verder

Uitgelicht: de nieuwe Audi RS 6 Avant bij Audi Centrum Doetinchem

Onlangs had Audi Centrum Doetinchem de primeur: de eerste RS 6 2020 model deed onze vestiging aan. Diverse klanten hadden te kennen gegeven interesse te hebben, waarop wij besloten het nieuwste model zo snel mogelijk aan te bieden voor proefritten. Lees hier verder! 

Lees verder

Dealer onderhoud

Ook voor het juiste onderhoud aan uw Audi bent u bij ons aan het juiste adres. Het is namelijk belangrijk dat uw Audi veilig en betrouwbaar is, én blijft. Belangrijk is dan ook om het onderhoud uit te laten voeren door een erkende Audi dealer. Een Audi dealer werkt namens de voorschriften van de fabriek. Dat betekent dat de Audi volgens de juiste onderhoudsintervallen onderhouden wordt, dat wij werken met originele onderdelen en dat de juiste mensen aan uw auto werken. Onze werkplaatshelden zijn namelijk Audi gespecialiseerd en erkend. Dealer onderhoud levert lagere kosten op en bijkomend voordeel een hogere restwaarde voor uw auto. Maar dat is nog niet alles, u behoudt de fabrieksgarantie en indien u met pech komt te staan, dan heeft u recht op mobilitietsgarantie. 

Kunnen wij u helpen?