DAGO Droomdeals

Het is nog even niet anders: we vermijden zoveel mogelijk drukte én blijven op anderhalve meter afstand. Maar we kunnen wel dromen over een nieuwe auto! 

Dromen over een nieuwe auto? 

Droomt u al over uw volgende nieuwe auto? Met onze Droomdeals welke van 20 mei t/m 3 juni geldig zijn, komt de vervulling van uw wens dichterbij. Zo zijn onze auto's op voorraad nog niet eerder zo scherp geprijsd. En er is veel meer voordeel!

Onze Droomdeals

Bij aanschaf van een nieuwe auto uit voorraad of een occasion profiteert u niet alleen van extra scherpe prijzen, maar ook van onze Droomdeals:

  • Bij aanschaf van een nieuwe auto uit onze of landelijke voorraad ontvangt u 2 jaar extra garantie.
  • Extra zekerheid met het gratis PlusPakket bij aanschaf van een occasion. Uw voordeel bedraagt maximaal € 1.195
  • Extra scherpe private lease tarieven
  • Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto ontvangt u een Golf-les arrangement* bij Golfclub 't Zelle in Hengelo Gld. voor 2 personen door golfprofessional Marco de Bake. 

 * uitleg golf-les arrangement: 6 lessen van 50 minuten voor 2 personen (in een groep van 4 tot 6 personen), het arrangement is niet in te ruilen voor een geldbedrag of een korting. De voucher is in te wisselen voor 31-12-2020

**SEAT heeft standaard vier jaar garantie. 

Acties per merk

De bovengenoemde acties komen uiteraard op de al lopende acties van de verschillende merken. Bekijk de merkspecifieke acties:

Volkswagen

Audi

SEAT

ŠKODA 

VW-Bedrijfswagens

Private Lease actietarieven

Een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Bekijk onze actietarieven en bereken uw maandtarief. 

Online 7 dagen per week geopend

De actie periode is van 20 mei t/m 3 juni. Wij zijn online 7 dagen per week geopend. Op Hemelvaartsdag en op 2e Pinksterdag zijn de showrooms gesloten maar zijn wij online en telefonisch wel bereikbaar!

Veilig bezoek aan onze showroom of 100% online

Heeft u uw droomauto gevonden? U bent van harte welkom in onze showroom of via onze online kanalen. Denk bijvoorbeeld aan WhatsApp. Uiteraard kunt u ook een bezoek met ons afspreken. Wij zorgen voor een veilige omgeving volgens de RIVM normen. Bekijk de contactmogelijkheden.