Autobedrijf DAGO bestaat 50 jaar

 

In ons feestjaar 2019, waarin Autobedrijf DAGO 50 jaar bestaat, trakteren wij onze klanten elke maand op een cadeau

Op deze pagina vindt u iedere maand onze extraatjes, activiteiten en jubileumacties. Ook hebben wij dit jubileumjaar een grote klapper! Op 31 december 2019 verloten wij een gloednieuwe Volkswagen up!* onder alle kopers van een nieuwe auto of occasion!

*De kansspelbelasting komt voor rekening van de prijswinnaar

Acties maand december

Ook in december gaan we weer door met onze DAGO 50 jaar acties. In november kunt u de volgende acties van ons verwachten:

Wij verloten 50x DAGO kerstpakketten

We gaan maar liefst 50 pakketten verloten boordevol artikelen van onze automerken. De inhoud van elk pakket verschilt per merk. Wat de inhoud van de pakketten is houden we nog als verrassing. Wilt u meeloten? Laat dan uw naam hier achter en geef aan welk automerk uw voorkeur heeft. De verloting is uiterlijk 20 december.

16x kaartjes voor Orion Topvolleybal

Wilt u een thuiswedstrijd bijwonen van Topvolleybal Orion in Doetinchem met Heren 1? Wij verloten per wedstrijd 4 kaartjes. De thuiswedstrijden zijn op 11 en 14 december én op 8 en 18 januari. Laat hier uw naam achter als u kans wilt maken.

Gratis Bioscoopkaartjes van Skopein in Winterswijk bij Private Lease

Zet u in november de handtekening onder een Private Lease contract bij DAGO Autogroep? Dan krijgt u van ons twee bioscoopkaarten van Skopein cadeau! Meer informatie en het actuele programma van Skopein vind u op hun website: www.skopein.nl

Big shopper

Wij hebben fantastische big shoppers ontworpen die we meegeven aan iedereen die bij ons in de werkplaats komt voor een onderhoudsbeurt óf het magazijn een bezoek brengt. Ook bij iedere aflevering van een nieuwe auto of een occasions geven wij een tas mee. Met deze tas wil je wel gezien worden!

Win een up!

50 jaar dago

Doe mee aan onze winacties!

Winactie DAGO kerstpakket

Winactie Orion Top Volleybal

Kans maken op kaarten voor het Orion Top Volleybal? Vul hier onder uw gegevens in

De winnaars van afgelopen maanden

Afgelopen periode hebben wij heel wat leuke prijzen uit mogen reiken. Enkele foto’s van onze recente prijswinnaars. #DAGO50Jaar