Autobedrijf DAGO bestaat 50 jaar

50 jaar dago

In ons feestjaar 2019, waarin Autobedrijf DAGO 50 jaar bestaat, trakteren wij onze klanten elke maand op een cadeau

Op deze pagina vindt u iedere maand onze extraatjes, activiteiten en jubileumacties. Ook hebben wij dit jubileumjaar een grote klapper! Op 31 december 2019 verloten wij een gloednieuwe Volkswagen up!* onder alle kopers van een nieuwe auto of occasion!

*De kansspelbelasting komt voor rekening van de prijswinnaar

Acties maand september

Ook in september gaan we weer door met onze DAGO 50 jaar acties. In september kunt u de volgende acties van ons verwachten:

 

Gratis mattenset bij ŠKODA onderhoudsbeurt

Indien u in september een onderhoudsbeurt voor uw ŠKODA laat uitvoeren krijgt u van ons een mattenset cadeau. Direct een onderhoudsbeurt plannen?

Gratis Volkswagen T1 miniatuurbusje

Elke klant die in september groot onderhoud aan zijn voertuig laat uitvoeren ontvangt van ons een gratis DAGO Volkswagen T1 miniatuurbusjes (OP=OP)

Helaas moeten wij u mededelen dat de T1 busjes op zijn. 

Uw auto weer helemaal fris voor slechts €139 i.p.v. €215

Na de zomervakantie kan uw auto wel weer een opfrisbeurt gebruiken. In september kost deze opfrisbeurt u slechts €139. Tijdens deze vip behandeling voor uw auto voeren wij het volgende uit:

 • Airco onderhoud
  • Controle
  • Vullen
 • Wassen van de auto
  • Stofzuigen
  • Ramen
  • Deursponningen
  • Dashboard
  • Banden weer glanzend zwart maken om de velgen eruit te laten springen

Plan hier een opfrisbeurt in, dan zorgen wij ervoor dat uw auto er weer helemaal spic en span bij staat!

Wij worden 50 in september, u ook?

Wie jarig is trakteert, ook dat zullen wij weer doen in september. Al onze klanten die in september ook de mooie leeftijd van 50 jaar bereiken willen wij een felicitatie in de vorm van een taart aanbieden. Wordt u in september 50? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een lekkere taart! Mail naar info@dago.nl om het door te geven, graag ook even uw gegevens vermelden.

Big shopper

Wij hebben fantastische big shoppers ontworpen die we meegeven aan iedereen die bij ons in de werkplaats komt voor een onderhoudsbeurt óf het magazijn een bezoek brengt. Ook bij iedere aflevering van een nieuwe auto of een occasions geven wij een tas mee. Met deze tas wil je wel gezien worden!

De winnaars van afgelopen maanden

Afgelopen periode hebben wij heel wat leuke prijzen uit mogen reiken. Enkele foto’s van onze recente prijswinnaars. #DAGO50Jaar