Autobedrijf DAGO bestaat 50 jaar

50 jaar dago

In ons feestjaar 2019, waarin Autobedrijf DAGO 50 jaar bestaat, trakteren wij onze klanten elke maand op een cadeau

We zijn het jaar 2019 afgetrapt met een gratis 50-punten check. Daarna hebben we onder andere reistrolley’s en T1 busjes cadeau gedaan en hebben wij GVB’s weggegeven. Op dit moment maakt u kans op u kans op een Volkswagen up!, kunt u zich aanmelden voor een theorie opfriscursus, kunt u de DAGO-aanhanger gratis lenen, doen wij een Big Shopper cadeau en ontvangt u korting op autohuur. Op deze pagina vindt u iedere maand onze extraatjes, activiteiten en jubileumacties. Ook hebben wij dit jubileumjaar een grote klapper! Op 31 december 2019 verloten wij een gloednieuwe Volkswagen up!* onder alle kopers van een nieuwe auto of occasion!

*De kansspelbelasting komt voor rekening van de prijswinnaar

Acties maand juli

dago 50 jaar acties juli

 

Fotowedstrijd met kans op een Macamba dinerbon

Waar komt u RegioLease tegen? Maak een originele foto waarop het logo van RegioLease te zien is en mail het naar info@dago.nl. De mooiste foto’s gaan we publiceren en de allermooiste of meest originele foto wordt beloond met een dinerbon van Macamba Latin American Foodbar in Doetinchem t.w.v. € 100. Eet smakelijk!

Win een Audi vakantiepakket

Wij geven deze maand een aantal Audi badlakens weg! Dit badlaken leggen we in een mooie big shopper samen met een Audi Sun Protection pakket, een Audi magazine en een DAGO magazine. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken is hier uw gegevens achterlaten.

ik wil kans maken op het Audi Zomerpakket

De allerlaatste auto-theorie opfriscursus is in Ulft

Hartemink Verkeersopleidingen neemt op 1 avond de (nieuwe) verkeersregels door en sluit af met een test. Bent u ook benieuwd of u zou slagen? De avond houden we op 11 juli in Ulft. U kunt meedoen met deze interactieve curususavond wanneer u een mobiele telefoon hebt, die niet ouder is dan 2 jaar. Wilt u gratis meedoen? Meld u dan hier aan want vol=vol. Heeft u zich al opgegeven? U krijgt binnenkort het programma per mail toegestuurd.

ik wil mijn theorie kennis testen

Leen gratis een aanhanger

Gaat u verhuizen, verbouwen of heeft u tijdelijk behoefte aan meer laadruimte? Maak dan gebruik van de DAGO aanhanger. Deze service is gratis voor iedereen die één van onze merken rijdt. Dus rijdt u een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagen? Dan mag u gebruik maken van onze aanhanger. De DAGO aanhanger staat gestationeerd op onze vestiging in Aalten. U kunt hier eenvoudig reserveren.

Big shopper

Wij hebben fantastische big shoppers ontworpen die we meegeven aan iedereen die bij ons in de werkplaats komt voor een onderhoudsbeurt óf het magazijn een bezoek brengt. Ook bij iedere aflevering van een nieuwe auto of een occasions geven wij een tas mee. Met deze tas wil je wel gezien worden!

Aanmelden voor auto theorie cursus

 

Deelnemen aan winactie Audi Zomerpakket

De winnaars van afgelopen maanden

Afgelopen periode hebben wij heel wat leuke prijzen uit mogen reiken. Enkele foto’s van onze recente prijswinnaars. #DAGO50Jaar