Autobedrijf DAGO bestaat 50 jaar

 

In ons feestjaar 2019, waarin Autobedrijf DAGO 50 jaar bestaat, trakteren wij onze klanten elke maand op een cadeau

Op deze pagina vindt u iedere maand onze extraatjes, activiteiten en jubileumacties. Ook hebben wij dit jubileumjaar een grote klapper! Op 31 december 2019 verloten wij een gloednieuwe Volkswagen up!* onder alle kopers van een nieuwe auto of occasion!

*De kansspelbelasting komt voor rekening van de prijswinnaar

Acties maand oktober

Ook in oktober gaan we weer door met onze DAGO 50 jaar acties. In oktober kunt u de volgende acties van ons verwachten:

dago 50 jaar oktober

 

2 Businessclub kaarten  De Graafschap – FC Dordrecht op 25 oktober om 20.00 uur

Als trotse mobiliteitssponsor van de Graafschap, geven wij u als klant de mogelijkheid om een wedstrijd van De Graafschap bij te wonen. Wij stellen 2 Businessclub kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht, welke gespeeld wordt op 25 oktober om 20.00, op de Vijverberg. Vul het formulier en maak kans!

ik wil deelnemen!

6 Workshops bij Chocolaterie Magdalena in Wichmond 

Zelf de lekkerste chocolade maken? Het kan met deze workshop bij Chocolaterie Magdalena in Wichmond. Tijdens deze smaakvolle workshop wordt u meegenomen in de wereld van cacao en chocolade, maakt u eigen bonbons, chocolade en nog veel meer! De workshop vindt plaats op dinsdag 29 oktober van 09.30 tot 12.00 uur. Graag vragen wij u te controleren of u op deze dag kan. Vul het formulier in en maak kans op deze heerlijke workshop!

ik wil deelnemen!

2x 4 kaarten Orion Heren 1 Volleybal wedstrijden 

De landskampioen van Nederland komt uit ons eigen Doetinchem.. als sponsor mogen wij een aantal kaarten weggeven. Op 16 oktober speelt Orion thuis tegen Draisma Dynamo, op 26 oktober wacht Advisie-SSS. Voor beide wedstrijden stellen wij vier kaarten ter beschikking. Wilt u hierop kans maken? Vul het formulier in!

ik wil deelnemen!

Gratis Bioscoopkaartjes van Skopein in Winterswijk bij Private Lease

Zet u in oktober de handtekening onder een Private Lease contract bij DAGO Autogroep? Dan krijgt u van ons twee bioscoopkaarten van Skopein cadeau! Meer informatie en het actuele programma van Skopein vind u op hun website: www.skopein.nl

Big shopper

Wij hebben fantastische big shoppers ontworpen die we meegeven aan iedereen die bij ons in de werkplaats komt voor een onderhoudsbeurt óf het magazijn een bezoek brengt. Ook bij iedere aflevering van een nieuwe auto of een occasions geven wij een tas mee. Met deze tas wil je wel gezien worden!

Win een up!

 

 

50 jaar dago

Doe mee aan onze winacties!

Winactie Businessclubkaarten Graafschap – FC Dordrecht

vul hieronder uw gegevens in en maak kans op Businessclub kaarten voor De Graafschap tegen FC Dordrecht.

Winactie Orion Top Volleybal

Kans maken op kaarten voor het Orion Top Volleybal? Vul hier onder uw gegevens in

Winactie Workshop Chocolaterie Magdalena

Een overheerlijke workshop verzorgd door Chocolaterie Magdalena. Wilt u dit winnen? Vul onderstaand formulier in!

 

De winnaars van afgelopen maanden

Afgelopen periode hebben wij heel wat leuke prijzen uit mogen reiken. Enkele foto’s van onze recente prijswinnaars. #DAGO50Jaar