Autobedrijf DAGO bestaat 50 jaar

50 jaar dago

In ons feestjaar 2019, waarin Autobedrijf DAGO 50 jaar bestaat,
trakteren wij onze klanten elke maand op een cadeau

We zijn het jaar 2019 afgetrapt met een gratis 50-punten check. Deze actie hebben wij in januari gehouden en was een groot succes!  Op dit moment maakt u kans op u kans op een Volkswagen up!, jubileumkorting, bioscoopbon en 50% korting op verlengde garantie. Op deze pagina vindt u iedere maand onze extraatjes, activiteiten en jubileumacties. Ook hebben wij dit jubileumjaar een grote klapper! Op 31 december 2019 verloten wij een gloednieuwe Volkswagen up!* onder alle kopers van een nieuwe auto of occasion!

*De kansspelbelasting komt voor rekening van de prijswinnaar

Maart acties

Gratis bioscoopbon bij taxatie op locatie in Aalten

Bij een taxatie van uw auto of bedrijfswagen op onze locatie in Aalten ontvangt u een gratis bioscoopbon. Met deze bioscoopbon kunt u een film naar keuze uitzoeken bij Skopein te Winterswijk.

Wegens succes verlengd: 50% korting op verlengde garantie

Ook wanneer u een nieuwe auto koopt in maart, ontvangt u 50% korting op het tarief voor Verlengde garantie. Daarmee bent u 2 jaar lang of 100.000 kilometer verzekerd tegen onverwachtse reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de fabrieksgarantie. Deze actie geldt bij Volkswagen,  Audi,  ŠKODA en VW Bedrijfswagens.

Korting op weekendverhuur

Als supporter én als mobiliteitspartner van De Graafschap doen wij natuurlijk graag wat terug voor de trouwe fans. Tot en met mei 2019 kun je bij RegioAutoverhuur van flinke kortingen profiteren op de SEAT Alhambra en Volkswagen Polo.

Bekijk de website van regioautoverhuur.nl en plan je voetbaltrip. Een andere trip is uiteraard ook mogelijk!