Autobedrijf DAGO bestaat 50 jaar

50 jaar dago

In ons feestjaar 2019, waarin Autobedrijf DAGO 50 jaar bestaat,
trakteren wij onze klanten elke maand op een cadeau

We zijn het jaar 2019 afgetrapt met een gratis 50-punten check. Daarna hebben we onder andere reistrolley’s en T1 busjes cadeau gedaan en hebben wij GVB’s weggegeven. Op dit moment maakt u kans op u kans op een Volkswagen up!, kunt u zich aanmelden voor een theorie opfriscursus, kunt u de DAGO-aanhanger gratis lenen, doen wij een Big Shopper cadeau en ontvangt u korting op autohuur. Op deze pagina vindt u iedere maand onze extraatjes, activiteiten en jubileumacties. Ook hebben wij dit jubileumjaar een grote klapper! Op 31 december 2019 verloten wij een gloednieuwe Volkswagen up!* onder alle kopers van een nieuwe auto of occasion!

*De kansspelbelasting komt voor rekening van de prijswinnaar

Mei acties

Gratis auto-theorie opfriscursus

Ben jij ook benieuwd of jij zou slagen als je nu theorie-examen zou doen? Hartemink Verkeersopleidingen neemt in 1 avond de (nieuwe) verkeersregels door en sluit af met een quiz. Deze avond houden we op 23 mei in Doetinchem, op 13 juni in Aalten en op 11 juli in Ulft. Wil je meedoen?  De theorieavond begint om 19:00 en eindigt om 20:30. Belangrijk is om een mobiele telefoon mee te nemen die niet ouder is dan 2 jaar. Dit in verband met de quiz. Per avond kunnen wij maximaal 40 gasten verwelkomen, daarnaast is er 1 introducé welkom. Meld u snel aan want vol = vol!

Programma donderdag 23 mei

  • 19.00 uur ontvangst met koffie, thee en wat lekkers in onze Volkswagen showroom (Grutbroek 1, ingang aan de voorzijde, parallel aan de Keppelseweg)
  • 19.15 uur uitleg nieuwe regels, verkeerssituaties en proefvragen
  • 19.50 uur auto-theorie examen
  • 20.15 uur nabespreking van het examen
  • 20.45 uur afsluiting

Neem je mobiele telefoon mee
Om mee te kunnen doen heb je een mobiele telefoon (of een i-Pad) nodig, die niet ouder is dan +/- 2 jaar. Je kunt gratis inloggen op ons Wifi-netwerk.

Leen een aanhanger

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je behoefte aan meer laadruimte? Maak dan gebruik van de DAGO aanhanger. Deze service is gratis voor iedereen die één van onze merken rijdt. Dus rij je een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of VW Bedrijfswagen? Dan mag je gratis gebruik maken van onze aanhanger. De DAGO aanhanger staat gestationeerd op onze vestiging in Aalten. Je kunt hier eenvoudig reserveren.

Big shopper

Wij hebben fantastische big shoppers ontworpen die we meegeven aan iedereen die bij ons in de werkplaats komt voor een onderhoudsbeurt óf het magazijn een bezoek brengt. Ook bij iedere aflevering van een nieuwe auto of een occasions geven wij een tas mee. Met deze tas wil je wel gezien worden!

€ 100 Cashback bij een All-Risk verzekering

Sluit u op een nieuwe of gebruikte auto een all risk verzekering af met ingangsdatum in april of mei 2019? Dan krijgt u € 100 CASHBACK. Het geld wordt automatisch op uw rekening teruggestort. Profiteren van deze actie? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Korting op weekendverhuur

Als supporter én als mobiliteitspartner van De Graafschap doen wij natuurlijk graag wat terug voor de trouwe fans. Tot en met mei 2019 kun je bij RegioAutoverhuur van flinke kortingen profiteren op de SEAT Alhambra en Volkswagen Polo.

Bekijk de website van regioautoverhuur.nl en plan je voetbaltrip. Een andere trip is uiteraard ook mogelijk!

De winnaars

Afgelopen periode hebben wij heel wat leuke prijzen uit mogen reiken. Enkele foto’s van onze recente prijswinnaars. #DAGO50Jaar